Hogyan mondjam el anyámnak, hogy minkelni szeretnék?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy mindenki utálja az ilyen kérdéseket hisz "Állj elé és mond", de én tényleg nem tudom hogyan közelítsek a témához így fiúként. Perse nem nagyon durva teljes sminkre meg ilyenekre gondoltam, csak alapozó és ilyenek. Valaki tudna segíteni?2017. okt. 16. 15:29
1/16 A kérdező kommentje:
Lemaradt 16/f ha ez bármit változtatna. És anyámat írtam, de lehet egész családot kellet volna.
2017. okt. 16. 15:30
2/16 anonim válasza:
Hát mond meg neki hogy MINKELNI szeretnél... :D
3/16 anonim válasza:
Normális fiú NEM sminkel sehogy! Esetleg akkor, ha meleg.
4/16 anonim válasza:
Én sem gondolom, hogy egy fiúnak sminkelnie kéne, de milyen termékeket akarsz használni? Pattanásos vagy? Mert ha igen, akkor szerintem egy alapozó, korrektor belefér a férfiaknak is, ha nagyon zavarja. Ha ez a helyzet, akkor mondd meg anyukádnak, hogy téged nagyon zavarnak a pattanások, bőrhibák és szeretnéd, hogy kevésbé látszódjanak.
Mást szerintem ne használj.
5/16 A kérdező kommentje:
Azért akarok sminkelni, mert az még az én ronda arcomon is segítene. Szeretnék valahogy kinézni.
2017. okt. 16. 16:03
7/16 anonim válasza:
Ne akarj sminkelni, rengeteg macera és kidobott pénz. Ha jobban akarsz kinézni tőle, pláne ne, hidd el, férfin, fiún ezerszer rosszabb sminket látni, mint simán az arcát.
18l
8/16 anonim válasza:
Simán mond meg neki.
Ha csak alapozót meg korrektort akarsz,akkor szerintem megfogja érteni :D
9/16 anonim válasza:
Pattanásos vagy?Vagy a vonásaid nem tetszenek?
10/16 A kérdező kommentje:
Mindkettö (bocsánat nincs hosszú ö a telefonomban)
2017. okt. 16. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!