Hogyan mondjam el anyámnak, hogy minkelni szeretnék?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy mindenki utálja az ilyen kérdéseket hisz "Állj elé és mond", de én tényleg nem tudom hogyan közelítsek a témához így fiúként. Perse nem nagyon durva teljes sminkre meg ilyenekre gondoltam, csak alapozó és ilyenek. Valaki tudna segíteni?2017. okt. 16. 15:29
11/16 anonim válasza:
Bőrgyógyásznál vagy kozmetikusnál voltál már?
12/16 A kérdező kommentje:
Természetesen. Többnél is. Adtak ilyen cuccot amivel elvileg ha kenegeted elmúlik. Hát nem. Sőt.
2017. okt. 16. 18:54
13/16 anonim válasza:
Szedned kellene C-vitamint,B-vitaminokat,E-vitamint,cinket,szelént,mert ez belülről jön.Valami kihozza.A krémek,csak a tüneteket nyomják el,csak a felszínre vannak hatással,az meg nem oldja meg a problémát.
14/16 anonim válasza:
Mond azt hogy rocksztár akarsz lenni
15/16 Metionin válasza:
Mondd meg, hogy nagyon zavar az arcbőröd, és amíg meg nem találod rá a megfelelő terméket (vagy ki nem növöd a pattanásokat) szeretnél kevés sminkkel javítani rajta. Nekem több osztálytársam is használt korrektort a gimiben, pedig már az se ma volt. Amúgy én simán bemennék a boltba és vennék korrektort, nem csak a lányoknak jár a kiváltság hogy javítsanak a bőrükön. Plusz elmennék más bőrgyógyászhoz is, nekem is anno a 4. tudott használható cuccot felírni.
16/16 anonim válasza:
Roaccutan kúra? Fényvédőt kell használni mellette, nagyon szárít, de leirtja a patikat. Önértékelésed javulni fog. Bőrgyógyász! Ne tágíts amíg nem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!