Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nekem van igazam, vagy anyámna...

Nekem van igazam, vagy anyámnak és tényleg éretlen vagyok, hogy átlássam?

Figyelt kérdés
Vázolom röviden: Pár hónapja megy a dolog de mostanra sikerült megvegyenek egy házat anyámék de a jelenlegi lakásba olyan szinten felhalmozták a "majd az új házba milyen jó lesz" bútorokat, hogy az ablak el van takarva, sötét van, nem lehet csak oldalazva közlekedni és valósággal lakhatatlanná vált. Most meg hiába mondom, hogy gyerünk, vigyük a bútorokat, segítek takarítani stb. Nem, mert hűtőt visznek, hogy a házavatón tudjanak bele kaját tenni. És a bútorok majd hetek múlva. Anyámnak vannak szabadnapjai és a bulira pazatolja a tényleges haladás helyett. Miért olyan fontos amit másoknak mutatnak? Odahívja azokat az embereket, valójában meg a jelenlegi lakás egy raktàrhoz hasonlít.

2017. okt. 18. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobb bajod sose legyen.
2017. okt. 18. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Velük laksz? Neked ez miért fontos? Miért nem csinálhatja Anyukad, amit akar?
2017. okt. 18. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj, hogy akarnak bulit? Miért lenne ez a szabadnapok elpazarlása? Teljesen természetes, hogy meghívják a barátaikat az új otthonukba.

Ez egy átmeneti állapot most. Az újban még nincs minden. A régi meg már nem az igazi. Majd túl lesztek rajta.

2017. okt. 18. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kis időt már kibírod. Érthető, hogy a jelenlegi helyzet nem a legkényelmesebb, de az új házban gondolom, nem így lesznek elhelyezve a bútorok.
2017. okt. 18. 15:28
 5/7 Mansour ***** válasza:
14%
Neked van igazad, de nem nagyon tudsz mást tenni, mint hogy kivárod amíg rendeződik a helyzet.
2017. okt. 18. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igazatok van. Valószínűleg ideges vagyok a közelgő dolgok miatt és ezért hisztizek itt ilyen szarságok miatt. Nem tudom még hogy hol fogok lakni, de majd eldől. Eddig is csak vártam hogy mit süt ki anyám és sodródtam amerre ő költözött, ezek után sem lesz sokkal több beleszólásom.

(17 éves vagyok)

2017. okt. 18. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Anyunak van igaza. De tudod, mi jár annak, akinek igaza van...?
2017. okt. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!