Hogy mondjam el anyámnak, hogy hármasra állok nyelvtanból?
Eddig semmiből nem álltam hármasra, viszont most lettem kilencedikes és az általános iskolai tanárunk olyan egészen alapvető dolgokat nem tanított meg minket amiket még a hármas tanulók is tudnak. Rettenetesen stresszelek emiatt. mindenből négyes ötösre álltam egész életemben, van olyan, hogy egy négyesért lecsesznek, nagyon félek, hogy mi lesz a reakciója, holnapután pedig fogadó óra.....
Előre is köszönöm a válaszokat, tippeket :)
Jó tanács egy hozzád hasonlótól, ne stresszelj ilyeneken, felesleges, mert kikészíted magad és (tudom közhely) lesz ennél nagyobb bajod is, és akkor szedhetsz majd nyugtatót, meg altatókat.
Mond azt:" 3-ra állok nyelvtanból, ami a legfelegeslegesebb tantárgy a világon, szóval ne piszkáljatok emiatt, mert 10. helyett mehetek majd a pszichiátriára. És gondolom annak még kevésbé örülnétek mint 1 hármasnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!