Hogy mondjam el anyámnak, hogy hármasra állok nyelvtanból?
Figyelt kérdés
Eddig semmiből nem álltam hármasra, viszont most lettem kilencedikes és az általános iskolai tanárunk olyan egészen alapvető dolgokat nem tanított meg minket amiket még a hármas tanulók is tudnak. Rettenetesen stresszelek emiatt. mindenből négyes ötösre álltam egész életemben, van olyan, hogy egy négyesért lecsesznek, nagyon félek, hogy mi lesz a reakciója, holnapután pedig fogadó óra.....
Előre is köszönöm a válaszokat, tippeket :)
2017. nov. 21. 20:37
11/14 anonim válasza:
Mond meg neki hogy leszarod mert úgy is ott hagyod a sulit és bűnözni fogsz
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Hátha nem akad rám ki
2017. nov. 22. 06:51
13/14 anonim válasza:
Úgyis kiakad. Tudod, leszarja, hogy tanulsz - különben TUDNÁ a jegyeidet -, ám amikor szembesítik, hirtelen "te milyen lusta vagy" és társai.
14/14 anonim válasza:
Az enyhít ha a jójeggyel kezdesz és fejezed be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!