Ti megengednétek a gyereketeknek?
Persze, gondolom en is hogy a penz nem jatszik kozre, de biztos, hogy nem engednem. Kompromisszumra probalnek jutni, mert olyan nincs hogy valamibe belevagsz es felbehagyod. Munkahoz is igy fogsz hozzaallni?
Senkinek sem tokeletes az elete, van akinek durvabb problemai vannak, mint neked! Meg kell tanulni szenvedni. Kepzeld el, en az egesz nyarat unokanoveremmel vegigdolgoztam most Amerikaban, hogy besegitsek a szuleimnek az egyetemi tandijam fizeteseben, es a pesti lakasomnak a fenntartasaban. Sz*r volt? Igen, 3 idegesito zsido gyerekre vigyaztunk. Kibirtam? Ki! Ahogy hazaertem augusztus 29-en pihenni se volt idom, keszultem a szemeszteremre es meglatogattam a szuleimet. Nem hoztam haza rengeteg penzt, de megtanultam megbecsulni az erteket, es neked is ezt kene tenni, mert nem sok diaknak van lehetosege kijutni Angliaba 1 egesz evre.
Esetleg probaljatok megbeszelni, hogy 2 havonta utazhass le hozzajuk 1 hetre vagy ha a fogadoszulok megengengedik, akkor anyud/apud 1 hetre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!