Mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a 19 éves lányotok több fiúval is lefeküdt tinderről?
Természetesen azt csinál amit akar.
Otthon,a saját ingatlanában .
62es az én olvasatomban azt mondta, hogy a nő már saját életet éli a saját lakásában és nem az anyjának kell kimosni másnap a foltos lepedőt, akkor nem zavarja. Ellenben, amíg nála lakik és rá támaszkodik, addig az ő házának szabályait tartsa be.
Jól értettem, vagy félre értettem?
Nem vagyunk egyformák.
Engem az zavar, ha hajnali 4ig zajonganak és másnak rám marad a takarítás.
Te biztos szeretnéd ezt csinálni, amikor 5:30kor kelsz, hogy anyagilag tudjad támogatni lányodat?
Mert a lepontozásomból az derül ki, hogy te erre vágysz. Remélem meg is kapod az élettől majd.
(Utolsó, én egyedül nem tudlak lepontozni)
A jókívánságoddal meg pöttyet el tetszettél késni, de tudod, aki havonta (mondjuk) egy ilyen alkalmat ne bír elviselni, annak biz isten megszerzem a Hős Anya és a Hős Város plecsnit egyszerre - tudod, amit még boldog emlékű Brezsnyev se kaphatott meg:)))
Egyébként a szabadság fontosabb mindenféle pénznél, meg karriernél, azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!