Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha megtudnátok,...

Mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a 19 éves lányotok több fiúval is lefeküdt tinderről?

Figyelt kérdés
Persze védekezett minden alkalommal. Egyébként jó tanuló, vannak barátai stb...
2017. nov. 16. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 nagybeatta válasza:
0%
mi az tinderen hogy "tartsd meg ""?
2017. nov. 20. 01:17
 62/69 anonim ***** válasza:
15%

Természetesen azt csinál amit akar.

Otthon,a saját ingatlanában .

2017. nov. 20. 13:13
 63/69 anonim ***** válasza:
66%
Na látod #62, ezért nem döntenék soha az örökbe adás mellett - nem tudnám biztosan kivédeni az ilyen gondolkodású szülőket...
2017. nov. 20. 13:47
 64/69 anonim ***** válasza:
70%
Ha lemondasz a gyerekedről, mert örökbe adod valakinek, akkor soha nem is szólhatsz bele a nevelésébe.
2017. nov. 20. 19:53
 65/69 anonim ***** válasza:
66%
Előző, ez így van... ezért vagyok ilyen szitukban az abortusz pártján.
2017. nov. 20. 21:20
 66/69 anonim ***** válasza:
0%

62es az én olvasatomban azt mondta, hogy a nő már saját életet éli a saját lakásában és nem az anyjának kell kimosni másnap a foltos lepedőt, akkor nem zavarja. Ellenben, amíg nála lakik és rá támaszkodik, addig az ő házának szabályait tartsa be.

Jól értettem, vagy félre értettem?

2017. nov. 20. 21:25
 67/69 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kb jól értetted. Nekem meg felfordul a belem attól a hozzáállástól, ha egy szülő a nagykorú gyereke anyagi függését kihasználva akarja ráerőszakolni a privát "erkölcsi" agybajait.
2017. nov. 20. 21:28
 68/69 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyunk egyformák.

Engem az zavar, ha hajnali 4ig zajonganak és másnak rám marad a takarítás.

Te biztos szeretnéd ezt csinálni, amikor 5:30kor kelsz, hogy anyagilag tudjad támogatni lányodat?

Mert a lepontozásomból az derül ki, hogy te erre vágysz. Remélem meg is kapod az élettől majd.

2017. nov. 21. 19:04
 69/69 anonim ***** válasza:

(Utolsó, én egyedül nem tudlak lepontozni)

A jókívánságoddal meg pöttyet el tetszettél késni, de tudod, aki havonta (mondjuk) egy ilyen alkalmat ne bír elviselni, annak biz isten megszerzem a Hős Anya és a Hős Város plecsnit egyszerre - tudod, amit még boldog emlékű Brezsnyev se kaphatott meg:)))

Egyébként a szabadság fontosabb mindenféle pénznél, meg karriernél, azt gondolom.

2017. nov. 21. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!