Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megtudnátok bocsátani ebben...

Megtudnátok bocsátani ebben az esetben?

Figyelt kérdés
10 éves voltam amikor anyukám elkezdte járni a világot. Hol dolgozott is külföldön, hol csak utazgatott. Én pedig otthon maradtam az alkoholista apámmal aki folyton üvöltözött velem, volt hogy ételre sem volt pénze. Anyám rendszeresen csalta apámat amiről ő semmit sem tud. Most is más városban él, pasizik. Én vagyok az akikenk az egész családnak hazudnia kell, falazni anyám miatt. Amikor mondtam neki hogy nekem milyen rossz itthon csak annyit mondott hogy úgy is kibírom. Azt megértem hogy nem maradt apám mellett, de azt nem hogy engem itt hagyott. Ti meg tudnátok neki bocsájtani?
2017. nov. 1. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Provokatív kamu.
2017. nov. 1. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Én nem is tartanám vele a kapcsolatot
2017. nov. 1. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Sok ilyen van nem hiszem h kamu. #1-nek
2017. nov. 1. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Hát persze, se gyámügy, se rokonok, se senki nem avatkozott közbe. Az anyja szarik rá, de a gyerek pontosan tudja hogy anyu félrekúr, nyilván azt is tudja kivel, hányszor, és milyen pózban... Na hagyjuk már az esti mesét.
2017. nov. 1. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Miért falazol anyádnak és hazudsz a családodnak? Úgyis kiderül és rád (is) fognak haragudni!

Anyád is "kibírja", ha kiderül róla az igazság.

Te ne hazudj!

2017. nov. 1. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem bocsájtanék meg.
2017. nov. 1. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
8%
És mi az hogy "haudni kell" Anyu miatt? Majd egy dühös gyerek pont hazudik hogy a cserbenhagyó szülő s*ggét fedezze. Bűzlik a sztori.
2017. nov. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!