Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ti megtudnátok bocsátani?...

Ti megtudnátok bocsátani? Vagy mit tennétek? Ez ok arra hogy ne álljak vele szóba?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel sokáig jártam.Én mindig szeretem.Ő egyik nap szeret a másik nap nem.Amúgy barátok vagyunk,a legjobb barátok.Szombaton volt a szülinapom,és ő tudta hogy mikor van de nem köszöntött fel.Aztán a suliban kérdezte hogy ugye szombaton volt a szülinapod ? Mondtam neki rosszul esett hogy nem köszöntött.Azt mondta sok dolga volt. ( Én mióta ismerem mindig köszöntöm és ajándékot is kap). Mondták neki a többiek hogy köszöntsön nem köszöntött.Aztán nap végén újra mondták és azt is hogy adjon 2 puszit.A végén azt mondta boldog szülinapot,magához húzott adott egy puszit és egy nagy ölelélst és a fülembe súgta ne haragudj.
2014. márc. 24. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
felfújod a dolgot..
2014. márc. 24. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kért... Igen, én megbocsátanék. Én nekem ez alapján kissé úgy tűnik, nem tudta eldönteni, hogy mint a volt barátnőjét, felköszöntse-e.
2014. márc. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!