Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megtudnátok neki bocsátani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtudnátok neki bocsátani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ti megtudnátok azt bocsátani...összejöttök valakivel...és az a valaki bejelenti 1 hónap után, hogy felbukkant egy régi szerelem, és újra szerelmes lett és azt mondja, hogy a szíve hozzád húz, de az agya a másik lányhoz...de ő a szivét választotta azaz téged...de annak a másik valakinek azért bevallotta az érzelmeit...ti megbocsátanátok ezt? És b bíznátok ezek után benne? 18/L
2013. júl. 6. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Legalább őszinte volt.

De nem sok értelmét látom a kapcsolatnak.

2013. júl. 6. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
én nem.
2013. júl. 6. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Most azonnal lépj ki ebből a háromszögből. Míg nem késő.

Már rosszul kezdődik.

2013. júl. 6. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem inkább fordítva, a szíve húzza a másik lányhoz,és az agya hozzád? már bocs, de logikusabb.
2013. júl. 6. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Megláttam mit írt az unokahugának fb on....azt írta, hogy a szíve hozzám húzza, mert szerelmes belém és jó volt vele, de az agya Noémihez, mert ő közelebb van, de nem is szép lány na meg van pasia és mivel engem választott letörölte a csajt fb ról és kerüli....de nem tudok benne megbízni
2013. júl. 6. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha bármi miatt is elveszik a bizalom, akkor jobb kilépni a dologból.

És szerintem is inkább arról van szó, hogy a szíve húzza a régi csajhoz... mégis miért húzná az esze olyanhoz, akinek barátja van? Az esze az egyszerűbb lehetőséghez húzza, azaz hozzád, te vagy a biztos pont.

Bocs, ha ez így keményen hangzik... de legyél észnél.

21L

2013. júl. 6. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából már m1 a dolog mert már 1 éve volt lassan...
2013. júl. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!