Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hosszú, (elvileg)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hosszú, (elvileg) komoly kapcsolatban meg lehet bocsátani egy félre lépést?

Figyelt kérdés

4 és fél év,eljegyzés meg volt,erre kiderült,hogy volt egy megcsalás.

Nem lelkiismeretből mondta el,hanem mert egy ismerősöm megtudta.

Te mit tennél?

2013. máj. 15. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem bocsátanék meg
2013. máj. 15. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom.
2013. máj. 15. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Több ok miatt nem.
2013. máj. 15. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
4 és fél évet nem tudnék felrúgni :s és mindent újra kezdeni .. :S ezért megpróbálnék.. de nem biztos hogy menne... ( és ugyan úgy tudnám szeretni)
2013. máj. 15. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha ő mondta volna el,talán,de így semmiképp.
2013. máj. 15. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Csaltak már meg... egyszer valakinek megbocsájtottam.

Csak annyit értem el vele, hogy én többé nem tudtam megbízni benne, ő hisztizett, hogy féltékeny vagyok, aztán félrelépett. Szerinte "belehajszoltam", szerintem úgy volt vele, hogy úgyis megint megbocsájtok. Illetve nagyon meg volt róla győződve, hogy újra elég egy kis udvarlás, és minden megy majd a maga útján.

Feltéve persze, ha nem "hisztizek", nem rendezek jelenetet más nők miatt, stb.

Aztán megcsaltam én.

És láss csodát: nem éreztem úgy, hogy ő tehet róla. Úgy éreztem, én akartam, és nekem esett jól.

Szépen szét is mentünk, illetve én költöztem el tőle különösebb nagyjelenet nélkül.

Addigra ki is hűlt a dolog, a megcsalás alatt újra rájöttem, milyen szerelmesnek lenni, és milyen, ha valaki akar engem.

De tanultam az esetből.

A szerelemben, párkapcsolatban nincs helye megcsalásnak. Tehát nem is csalok meg senkit és én sem tűröm el.

2013. máj. 15. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi sem lenne már ugyanolyan.
2013. máj. 15. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Igaz. Semmi sem lesz már ugyanolyan, de lehet, hogy még mindig jobb, mint mással!!!!
2013. máj. 15. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, ez már akkor egy ideje nem volt komoly kapcsolat. Meg honnan tudod, hogy csak egyszer lépett félre? Egyébként, ha megbocsájtasz neki, azzal csak növeled az esélyét a következő megcsalásnak.
2013. máj. 15. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés, és szerintem a körülményektől is függ. Mikor volt a megcsalás, ismerőssel-e, jelent(ett)-e neki valamit, stb.
2013. szept. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!