Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Szakítsak vele? Vagy törődjek bele az életembe? Hosszú!
ha megállapodni sem szeretne (házasság, gyerekek), nem hiszem hogy lenne értelme tovább tervezned a közös életeteket. valamint hogy nincs semmi célja 25 évesen...hát hogy biztosítana biztos anyagi hátteret. persze, nem azt mondom hogy az anyagiak alapján válassz!
de ahogy van a mondás is: Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
plusz a ti kapcsolatotok se veled-se nélküled dolog... én a helyedben kicsit jobban megismerkednék ezzel az új FÉRFIVAL és lehet valami jó dolog sülne ki belőle.:) de persze nem vagyok a helyedben, csak a gép másik oldaláról osztom az észt:D
Kedves kérdező leegyszerűsítem neked a kérdést:
A faszi:
egy 8 általánost végzett, adósságban úszó, életcél nélküli vesztes, aki lehet, hogy nem is szeret
B faszi:
Komoly, céltudatos, érett férfi, biztos megélhetéssel és jövőképpel, akinél komoly esélyeid vannak.
Az én véleményem a következő, az első fószert mindenképpen dobni kell, még akkor is, ha nem sikerül a dolog a másodikkal. Az első srác gyakorlatilag egy vesztes, nem lehet rá családalapítás terén számítani, de szerintem az élet egyéb területein sem. Ennél a srácnál ezerszer jobbat is tudsz találni bámikor.
Nehéz ügy ez, hasonló kapcsolatom nekem is volt. Először is talán ezt ugyanilyen szépen ki kellene fejtened a jelenlegi barátodnak is, hogy lássa nagyon a végén vagy a tűréshatárodnak és az új fickóról is említést tehetsz, itt lenne az ideje h összekapja magát. Ha nem megy szakíts, nemcsak neked, de neki is jót fog tenni ha szétmentek, mert utána ő is változni fog és kimászik a posványból mert nem lesz más esélye.
26F
Szia :)
A házasság az egymás elfogadásáról szól, hibákkal együtt.
Ha ő nem akar veled összeházasodni, levonható a következtetés: nem akarja elfogadni a hibáidat, vagy nem áll készen rá.Nos, az első valószínűbb.
Ha te akarsz házasodni és tudod mivel jár, de ő nem akar, ne erőltesd, de komolyan el kellene beszélgetnetek, hogy egyszer s mindenkorra tisztázzátok a dolgaitokat. Ha tényleg nem akar SOHA, akkor nem szeret igazán..:/
A döntés a te kezedben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!