Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy még megmenthető?
A helyzet az hogy szeptemberben megismerkedtem a mostani párommal. Hivatalosan csak novemberben jöttünk össze (de maga sem tudja megmondani mikor). A hibái ellenére szeretem őt. Én úgy érzem sok energiámat fektettem bele ebbe a kapcsolatba, viszont a feléről talán egy morzsányit ha tapasztaltam. Ha voltak gondok (szex téren, a viselkedése velem szemben...) mindíg leütem megbeszélni vele, de ő csak algatott és bólogatott. Egyszer nagyon csúnyán lehordott mindennek, jóformán ok nélkül, azóta ez bennem van. Most meg elég ciki, de nagyon betett a kapcsolatunknak az hogy valami fertőzést kaptam el tőle :(
Ez után megismerkedtem egy sráccal, nem próbálkozott be mert tiszteletben tartsa hogy van barátom, de mindíg bókol sokat irogatunk sms, net, és sokat beszélgetünk telefonon.
Esküszöm ez a másik srác jobban hiányzik mint a saját párom, mivel ő nem hagy időt nekem arra hogy hiányozzon nekem(mindíg jön, ír, hív), már sokszor az a érzés gyötör hogy vele nincs miről beszélgetni. De érzem hogy szeretem őt, és a másik személy meg lehet csak egy fellángolás.
Komolyan tanácstalan vagyok :(
20/L
Köszönöm mindenkinek a választ.
Azthiszem a 2. kommentelőnek van igaza, idővel meglátjuk, ha nem változnak a dolgok, szakítok inkább mégha szeretem is. Ami nem megy nem kell eröltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!