Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, viszont úgy érzem, már nem szeretem. Mikor nálam van, nézem az órát, hogy meddig marad, "mennyit kell még kibírnom". Nyáron jönne hozzám kb. 3 hétre, de már erre is úgy gondolok, hogy hogy fogom én ezt kibírni, nem úgy, hogy de jó lesz. Tudom, hogy ez nem valami jó, viszont így is pszichológushoz jár, kedélyjavítót szed, hát még ha elhagynám... Csak én vagyok neki, anyja-apja lesz*rja, csesztetik őt, barátai nem igazán vannak. Nagyon sajnálnám, nem tudom, talpra tudna-e állni.
Vele maradjak, vagy sem ?
18F
Nem várhatná el, hogy vele maradj, meg kéne érteni hogy ez nem működik. De az is gáz, hogy anyja apja nem érdekli őt. Valahogy kénének ugyanolyan fontos emberek az életébe mint te, akikben megbízhat.
Vagy szakíts vele, de maradjatok barátok, mondjuk ez eléggé egy érdekes taktika lenne, de lehet hogy megoldható amíg valaki más be nem lép az életébe...
Tavaly ilyenkor hasonló cipőben voltam, a csaj depressziós volt, őrülten függött tőlem, halálosan belém volt esve, de én már nem szerettem. Szakítani nem akartam, mert féltem, hogy öngyilkosságra is képes lenne.
Aztán ahogy jobban lett, rájött, hogy ő még tök fiatal, és más pasikat is meg kéne ismernie (=lefeküdnie velük), és dobott egy perc alatt :D
Pár hónapig padlón voltam kissé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!