Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha megtudnátok,...

Mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a 19 éves lányotok több fiúval is lefeküdt tinderről?

Figyelt kérdés
Persze védekezett minden alkalommal. Egyébként jó tanuló, vannak barátai stb...
2017. nov. 16. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
12%
Széjjel verném a fejét ! azért mert: szégyent hoz saját magára , meg a családjára is, azáltal, hogy egy fehérmájú cafkát csinál(t) magából.
2017. nov. 16. 03:55
 12/69 anonim ***** válasza:
69%

Azta! 10, 11, érdekesen gonolkoztok.

Ha fiatok lenne, és ezt csinálná, megveregetnétek a vállát, milyen faca gyerek, mi???

Miért lenne k.r.va? Fiatal, nincs párkapcsolata. Miért ne élhetné az életét?

Senkinek semmi köze hozzá, mit csinál az ágyban. Felnőtt ember. A családja meg főleg ne másszon a bugyijába, hogy kivel mikor mit csinál...

2017. nov. 16. 06:03
 13/69 anonim ***** válasza:
71%

Ez mit jelent pontosan? Hogy ott megismerkedett velük, egy-két hónapig ismerkedtek, lefeküdtek, de nem jött be együtt és továbblépett? Ez nem érdekelne, próbálkozik és kész. Ne 30 évesen jöjjön rá, hogy jajj, nincs senkije és az első jöttmenthez hozzámegy.

Vagy azt jelenti, hogy szex miatt ismerkedik és egyhetes ismeretség után már bezavarhatják neki a kéjlécet? Na, ennek nem örülnék, mert ne legyen olcsó, bárki számára megdönthető meleg lyuk a lányom (mielőtt betámadnának, a fiamnak se az legyen a dicsőség, ha a legyet is röptében). Reménykednék, hogy pár hónap után észhez tér, és komolyabb kapcsolatokba kezd, aztán továbblép ezen a gyerekes viselkedésen.

Az meg a minimum, hogy védekezik, ha már beakaszthatja boldog-boldogtalan a kampót.

2017. nov. 16. 06:22
 14/69 anonim ***** válasza:
64%
Egészségére, dugni jó dolog.
2017. nov. 16. 06:23
 15/69 anonim ***** válasza:
47%
Én nagyon szégyellném magam, amiért nem sikerült egy normális értékrendet kialakítani benne.
2017. nov. 16. 06:26
 16/69 anonim ***** válasza:
43%

Én személy szerint elítélem az egyéjszakás kalandokat és elég ciki és gáz dolog partnert válogatni. A szex kimondottan szerelemben való és nem szórakozás céljából.

Én biztos hogy nagyon dühös lennék a lányomra.

De ez gyerekkorba kellett volna belé nevelni és nem most.

Ez a család lejáratása és saját maga lejáratása is egyben.

2017. nov. 16. 06:46
 17/69 anonim ***** válasza:
28%

12: ma 06:03

Hát igen, proliéknál ez olyan qrva nagy dicsőség, elhiszem.

Felelős beosztásban, pozícióba, ahol majd makulátlanság is az elvárások között szerepel, nem tudom mekkora lenne az arcod mikor elküldenének fát vágni, havat lapátolni, meg a disznótelepre trágyázni, mert akkora szégyen vagy, szégyen leszel tekintély szempontjából, egy nagy nulla, hogy nem lehet alkalmazni a munkavilágában.

Melyik lenne neked hitelesebb a parlamentben, egy Kelemen Anna vagy egy Kunhalmi Ágnes ?

2017. nov. 16. 06:55
 18/69 anonim ***** válasza:
42%
Mi a tököm az a tinder, mondja már el valaki.
2017. nov. 16. 07:30
 19/69 anonim ***** válasza:
40%

Szégyellném és sajnálnám, hogy a lányom alól így kicsúszott a talaj ennyi idősen.

19 évesen nem felnőtt, pláne nem úgy, hogy ilyeneket csinál.

Persze a pasik azt írják, hogy hadd csinálja... mert azt akarják, hogy pörögjön vki a f--kon.

Ahogy egy jó barátom szokta volt mondani: kellett volna nevelgetni néha.

33/n

2017. nov. 16. 07:39
 20/69 anonim ***** válasza:
36%

#8: bagoly mondja verébnek :)

Azt kérdezi, mit tenne a saját lányával, erre azt válaszolja, hogy reméli vele is lefekszik. Aztán még neki "áll feljebb", hogy én vagyok a pervez, amikor ő az első lyukba belerakná a pömpölőjét :) Aranyos a védekezése, de biztos tud is orvost, aki kezeli őt a perverziójával, különben nem ajánlaná. :)

#3 Ha engem zavar, hogy a lányom ilyet tesz, akkor igenis leülök vele. Az, hogy te nem teszed ezt, a te dolgod. A #10-es még le is cédázza a saját lányát. Én inkább megbeszélem vele, és nem elítélem. Ám az is igaz, hogy nem 19 évesen kell erről beszélni egy gyerekkel. Ám, ha ilyet csinál és ez zavar, akkor valószínű előtte nem volt ilyen beszélgetés.

Amennyiben ez engem zavarna annyira, hogy kiírjam egy idegeneknek a kérdést, bizony nagyobb szükségem lenne valamilyen megnyugtatásra a saját lányomtól, mintsem idegenektől, akik látatlanban is meg akarják dugni, illetve elítélik.

#11 még meg is ölné a saját lányát (szétverné a fejét) - ez mennyivel jobb a beszélgetésnél?

#15 szégyenli magát - de ez nem cselekedet, ez egy érzés.

#16os gondolatai állnak legközelebb hozzám. Ám én úgy gondolom, minden életkorban lehet nevelni úgy, hogy és beszélgetni a másikkal, megérteni őt. Ha a lányom egyszer csak teljesen ellentmond az addigi nevelésének, akkor komoly gondjai is lehetnek, amit én csak beszélgetéssel tudnék megoldani.

2017. nov. 16. 08:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!