Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha megtudnátok,...

Mit szólnátok ha megtudnátok, hogy a 19 éves lányotok több fiúval is lefeküdt tinderről?

Figyelt kérdés
Persze védekezett minden alkalommal. Egyébként jó tanuló, vannak barátai stb...
2017. nov. 16. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
76%
Csak figyelmeztetném hogy jól válogassa meg kikkel találkozik, fene tudja milyen beteg embrek használjhatják ezeket az alkalmazásokat.
2017. nov. 17. 02:44
 52/69 anonim ***** válasza:
25%
Ha éces lesz csak magát hibáztathatja.
2017. nov. 17. 03:30
 53/69 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem még senki sem lett lelkibeteg amiatt, mert nem 14-18 éves kora között kezdte el a szexuális életét. :D De hagyjuk, maradi vagyok.
2017. nov. 17. 07:53
 54/69 anonim ***** válasza:
96%
Pusztán ettől tényleg nem valószínű, bár okozhat később nehézségeket a pártalálásban. Attól, ha a saját döntései helyett más kényszeríti rá az akaratát, értékrendjét, gondolkodását, na attól annál inkább.
2017. nov. 17. 09:16
 55/69 anonim ***** válasza:
41%
Szó sincs kényszerítésről. Nevelésről van szó. Ha a gyermek kapott egy értékrendet, magától dönt úgy, hogy nem fekszik össze bárkivel. Tudom, hogy furcsa, de vannak ilyen fiatalok is. A kérdés pedig úgy szólt, hogy a saját gyermekem esetében mit szólnék. Leírtam. Engedtessék meg, hogy úgy neveljem ahogy nekem tetszik, köszönöm.
2017. nov. 17. 09:23
 56/69 anonim ***** válasza:
70%
Előző, túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a nevelésnek... gondolj bele, az én szüleim is a tiédéhez hasonló nézeteket akartak rám tukmálni anno...
2017. nov. 17. 09:26
 57/69 anonim ***** válasza:
32%
Nekik nem sikerült, nekem igen. 4 gyermek esetében is. Gondolom hitelesebb voltam.
2017. nov. 17. 09:30
 58/69 anonim ***** válasza:
41%
#57, az is benne lehet, de nem csak hitelesség kérdése... hogy finoman fogalmazzak, engem már 12-13 évesen se motivált a "polgári-konzervatív boldog család" képe, ahogy életem párja is ilyentájt fejtette ki a saját szüleinek, hogy neki kevés itt a szabadság, szóval amint 18 lesz, lép. Az ember természete 50+%-ban genetika, és mint tudjuk, a genetikában nem feltétlen a közvetlen szülők tulajdonságai jelennek meg...
2017. nov. 17. 09:47
 59/69 anonim ***** válasza:
72%
Persze, ebben igazad van. De ha a gyerek lát egy hiteles, jó példát, és látja, hogy a szülei boldogok így, hajlamosabb követni azt a példát, hiszen ő is szeretne boldogan élni. Ehhez nem kell tukmálni, tiltani.
2017. nov. 17. 09:51
 60/69 anonim ***** válasza:
82%
Hát ja, ha a gyerek úgy dönt, hogy számára nem vonzó a kérdésben szereplő lehetőség, akkor tényleg nem merül fel ez a kérdés:)
2017. nov. 17. 10:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!