Hazudtam a szüleimnek és kiderült. Nagyon el vagyok keseredve, bánom. Mit tegyek?
Ez van, legközelebb majd használod az eszed :)
Amúgy persze, hogy fáj a fejed, nekem a fülem szokott, ha véletlen otthon marad a sapi.
azt hittem valami nagy bűnt követtél el...!
Ilyen dologból ekkora ügyet csinálni..
Az oké,hogy mérgesek hogy nem vetted fel,-de az a reakció túlzás hogy azt mondják,hogy ilyen dolog miatt nem tudnak benned megbizni,meg hogy csakódtak
ha én lennék az anyukád akkor annyit mondtam volna,hogy: nem viccből mondtam hogy húzz sapkát,ebből remélem most tanultál
Úgy veszem észre a válaszolók zöme korosztályodból kerül ki.
Nincs 'kis' és 'nagy' hazugság.
Szüleid csalódottak, mert joggal várják el az igazmondást.
Joguk van sokmindenről tudni, hogy gyakorolhassák követelményeiket: a te egészséged, jóléted biztosítását.
.
Legalább egy beszélgetés erejéig térj vissza erre és kerüld el, hogy máskor is szükség legyen ilyen beszélgetésre.
"ügyet" :DDDDDD
Részvétem a hülye szülők miatt tényleg. Kérdező te meg legyél kicsit életképesebb, mondhattad volna, hogy ott épp levetted kicsit mert már nagyon melegítette a fejed. Fölösleges minden hülyeségről beszámolni a szülőknek, főleg ha ilyen gusztustalan lelki terrort nyomnak apróságokért, minthogy csalódtak és társai. Fáj a fejed, na aztán? Egyéni szocprobléma, már ebből tanultál nyilván.
Minden szülő képes túlreagálni dolgokat.
Nem kell részvételni, nagyon is szerencsés vagyok velük, mert nem stresszelnek pl a tanulás miatt meg ilyenek. Más gyerek retteg hazamenni egy 3-assal. Nem az, jó tanuló vagyok.
Egyszerűen az volt nekik rossz, hogy nem mondtam igazat, az öltözködéssel így is gondok vannak, túlságosan számít nekem a külső, ezért voltak most is sapkával bajok, akármilyen nevetséges is.
Mégegyszer köszi a válaszokat.
Én meg még mindig kabát nélkül járok :D durva...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!