Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjetek/feleségetek fontosa...

A férjetek/feleségetek fontosabb vagy a gyereketek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 09:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
82%

Hülye kérdés, egyformán fontosak.

Nyilván, ha baj van, a gyereket mentem, mert a férjem felnőtt, jó esetben segítség nélkül is kijut, ha kell.

2017. nov. 8. 11:28
 12/32 anonim ***** válasza:
36%

Gyerek

30N

2017. nov. 8. 11:46
 13/32 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést, hogy számodra, a családodban. A férjed/feleséged élvez elsőbbséget, mert őt választottad életed párjának, vagy a gyerek a fontosabb, mert belőled jött, te vagy az anyja/apja.
2017. nov. 8. 11:58
 14/32 anonim válasza:
83%
Mindkettőt választanám,mert egyiket sem lehet helyettesiteni, nem ugyanugy fogsz érezni az új iránt mint akit elvesztettél mondjuk egy balesetben. Lehet,hogy van feleség s férj ezer de akihez olyan szinten ragaszkodsz azt nem fogja potolni más mert nem ugyanugy fogsz érezni iránta. 1,2,10 válaszolóval értek egyet.
2017. nov. 8. 12:34
 15/32 anonim ***** válasza:
85%

Mikor, miben élvez elsőbbséget?

Van, amikor a gyerek, van, amikor a férj.

Nincsenek senkinek sem mindenre érvényes előjogai a családban :)

2017. nov. 8. 12:41
 16/32 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy nagyon szeretném megérteni, miért lettek azok lepontozva, akik azt mondták, végső soron a gyerekük a fontosabb??

Azért micsoda emberek vannak, ha meg kiírnám, hogy a gyerekemmel szemben az apja érdekeit nézem mindig minden esetben, akkor jönne, hogy micsoda szemét anya vagyok!

Remélem az ilyeneknek, akik ezeket lepontozzák, meg egy szintre teszik a beteg gyereket kidobandó szemétté degradáló idiótával, azoknak nincsenek gyerekeik.

Továbbra is fenntartom, h hülyeség a kérdés, mivel túl általános, semmitmondó, nem tesz különbséget helyzetek közt.

2017. nov. 8. 12:42
 17/32 anonim ***** válasza:
54%
" A férjed/feleséged élvez elsőbbséget, mert őt választottad életed párjának," - pontosan így gondolom, Kérdező, a párom az, aki 100%-osan szabad döntésem, és ez felette áll mindenféle vérségnek.
2017. nov. 8. 14:12
 18/32 anonim ***** válasza:
53%
Nekem előbb gyerekem volt, aztán férjem, a fontossági sorrend pedig többnyire azonos. Kérdés, hogy miben kell rangsorolni. Hol az egyik, hol a másik igénye kerül előrébb. Mondjuk eleve baromság a kérdés, kb olyan szintű, mint a víz vagy a levegő a fontosabb, hogy életben maradj
2017. nov. 8. 14:12
 19/32 anonim ***** válasza:
87%
Olyan is van, hogy én vagyok a legfontosabb. :)
2017. nov. 8. 14:15
 20/32 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy érdekes, ha nem a férj/feleseg az első, lévén hogy alap esetben ő a gyerek apja/anyja és amikor osszehazasodtatok örök huseget fogadtal neki, jóban, rosszban. Szomorú, hogy eldobható szexpartnernek van csak tekintve
2017. nov. 8. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!