Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erre a szitura szerintetek mi...

Erre a szitura szerintetek mi lehet a megoldas?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problemam, hogy egyre rosszabbul vagyok a szuleimmel. Van egy csaladi valalkozas, eleg sok es faraszto meloval es ez nem is lenne baj csak a sok veszekedest, zsarolast mar nem lehet idegekkel birni. Leginkabb az zavar, hogy ugy erzem a szuleim szolgat akarnak csinalni belolem es ezt sokszor intenziven ereztetik. Zsarolnak a penzel, hogy nem muszaly a csaladdal maradjak (pedig nekem fontos a csalad akarmi is legyen). A munka fizikai reszet nagyreszt en csinalom, szabad idom keso este van az is csak folyamatos veszekedessel.. Egy baratom se lehet, nekik senki nem felel meg(persze attol van csak kell titkoljam h kik azok es hol talalkozok veluk) Isten ments h baratnom legyen.. soha nem mertem nalunk hivni valakit szegyeltem volna h a szuleim hogy beszelnek velem.. jo, regebb nem tettem bele 100%ot a meloba de kozbe suliba aztan egyetemre jartam. Ilyenkor apamnak ugye tobbet kellett dolgozzon, sokat dolgozott 50 ev alatt az biztos de minden nap rajtam csattan az o munkaja..

2017. nov. 7. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Felnőtt vagy, mégis tűröd a csicskáztatást. Most erre mit lehet mondani?
2017. nov. 7. 03:32
 2/7 anonim válasza:
41%
Csak magadra halgass, és csináld azt, amit akarsz és boldog leszel hidd el!
2017. nov. 7. 06:59
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Értelmes ember NEM a családi válalkozásban dolgozik a szülök beosztottjaként!

A kérdésed szerint egyetemet végeztél, akkor minek vagy még otthon és miért nem éled a saját életedet????

2017. nov. 7. 07:25
 4/7 anonim válasza:
65%
egy lúzer vagy kedves kérdező
2017. nov. 7. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Hány éves vagy?
2017. nov. 7. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Borzalmas fogalmazásod alapján azt hittem, hogy max. 15 éves vagy..
2017. nov. 7. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Te döntesz. Te teszed ezt magaddal, nem ők. Kizárólag te. 100%ban, csak is te.
2017. nov. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!