Tényleg rendőrséget kellett hívni?
Tegnap a szüleim, összevesztek elég rendesen. Apu megverte anyat, ő pedig kihívta a rendőröket, nem lett semni “komolyabb” sérulese anyunak és aput sem vittek el a rendőrök... de valami nyoma lesz, hogy kint voltak a rendőrök.
Aztán nagyon ugy néz ki , hogy ezek után válnak.... (regebben tobbszor utotte meg anyat de nem csinalt ekkora problemat, tesomat es engem nem bantott csak amikor kisebbek voltunk neha elfenekelt de az ugymond termeszetes) és mar anya is tobbszor beszelt velem ,hogy nem lesz jo ha apaval marad...
és nemtudom mi lesz velunk.
Anyukám fiatal kora ota beteg, nem dolgozott (mivel a betegsege miatt nem igaz tud orakat dolgozgatni) , csak itthon takaritott, fozott...stb... apa tartott el minket mert eleg jol keres es sajat cége is van....
de most igy minden megvaltozik...
Mit csinaljak? Vegre felvettek egy jo iskolaba a kozelben es a tanulasra kellene figyelnem de igy nem lesz jo
Kerem szepen akik elvaltak meseljenek arrol, hogy ki , hogy jon ki a szuleivel! A valaszokat koszonom
(Én 15/L, tesom 11F)
Ha nekem bármelyik szülőm kezet emelt volna a másikra, ÉN hívtam volna ki a rendőröket.
Te meg itt hisztizel, hogy csökkenni fog az életszínvonalad (megsúgom: NEM fog), ahelyett, hogy örülnél, hogy megszabadultok végre az agresszív állat apátoktól.
Elkényesztetett kis hülyegyerek vagy, aki gondolkodni sem tud.
Én nagyon remélem hogy sikerül!!!
különben én sosem tiltottam el a gyerekem az apjától...
Bár ez a verekedés nagyon nem szimpatikus tulajdonság, egy nőt verni , ráadásul beteg, hallod, pffff gáz!....:( Tartsd ezt szem előtt és sose válassz ilyen párt magadnak..:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!