Mit kellett volna tennünk? Hívni a rendőrséget? Ellenállni? (Folytatás lent)
Ma az egyik játszótéren pár haverral beszélgettünk, hoztam vizipipát elvoltunk, uncsitesóm volt osztálytársai ott ültek a hintában és beszélgettek, cigiztek. egyszer csak odamegy hozzájuk egy kb. 30as kicsit dagi faszi, hogy ti löktétek e fel a kislányom. (nem a mászókás részen voltunk, az a rész el van kerítve ) egyszer csak pofonb*szta mind2 haverom h biztos mi voltunk. az egyikel hosszabban próbálta ütni de nemhagyta magát és ellenállt (lefogta mindkét kezét és mondta h nem mi voltunk és álljon le) és mindent gyorsan összepakoltunk, engem jó erőssen hátba vágott mikor pakoltam össze, azon csodálkoztam h a lányokat nem bántotta. uncsitesóm észreveszi 2 utcával később h volt nála bicska, én meg ott hagytam a telefonom védőtokját. A 2 csaj mondta h visszamennek érte mert őket csak nem bántja (ellenkeztem nem vagyok ilyen beszari h a lányokat küldjem oda :) és a faszi azt ordibálta h ha mégegyszer kimerünk jönni ide agyonver mindenkit. hnap visszaakarunk menni (késsel h legyen mivel védekezni, fenyegetni) mert nem tart félelemben egy ilyen f*szkalap... és most akkor ilyen sötét? mit csinál minden 16 vagy fiatalabb gyereket megfenyeget aki odamegy vagy mi?
16/F
miért kenne rátok bármelyik rendőr valamit?
amúgy mi van, ha előbb rájön a rokonod, hogy bicska van nála, akkor leszúrja a fickót, vagy mi...nem mellesleg, ha a sztoriból jól értem legalább négyen voltatok, erre hagyjátok magatokat megveretni?
Kedves kisfiu, eloszor noj fel. Ugy ertem, szellemileg. Ha majd nem a jatszoteren a hintaban akartok a redvas haverjaiddal kessel hadonaszni, mikozben "vizipipaztok", akkor senki sem fog foglalkozni veletek.
A keselesbol pedig remelem, hogy csak es kizarolag ti kerultok ki vesztesen.
Jobb lenne, ha valahova felrehuzodnatok, es nem erodemonstraciot akartok tartani, amikor nincs is igazatok.
22:27-esnek: "uncsitesóm észreveszi 2 utcával később h volt nála bicska,, Semmivel nem hadonásztak te marha!Oda ment egy fickó és ok nélkül meg verte őket!!! Te mit csinálnál ha a Te gyerekeddel tenne ilyet egy idegen? Gondolkodj már mielött meg szólalsz!
A kérdezőnek írom:Nem szabad soha bicskát rántani mert csak Nektek eshet bajotok!Főleg ha valaki megsérül!Legtöbbször a felnőtteknek hisznek!vigyázzatok!Ilyen esetben szó nélkül el kell tiplizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!