Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kellett volna tennünk?...

Mit kellett volna tennünk? Hívni a rendőrséget? Ellenállni? (Folytatás lent)

Figyelt kérdés

Ma az egyik játszótéren pár haverral beszélgettünk, hoztam vizipipát elvoltunk, uncsitesóm volt osztálytársai ott ültek a hintában és beszélgettek, cigiztek. egyszer csak odamegy hozzájuk egy kb. 30as kicsit dagi faszi, hogy ti löktétek e fel a kislányom. (nem a mászókás részen voltunk, az a rész el van kerítve ) egyszer csak pofonb*szta mind2 haverom h biztos mi voltunk. az egyikel hosszabban próbálta ütni de nemhagyta magát és ellenállt (lefogta mindkét kezét és mondta h nem mi voltunk és álljon le) és mindent gyorsan összepakoltunk, engem jó erőssen hátba vágott mikor pakoltam össze, azon csodálkoztam h a lányokat nem bántotta. uncsitesóm észreveszi 2 utcával később h volt nála bicska, én meg ott hagytam a telefonom védőtokját. A 2 csaj mondta h visszamennek érte mert őket csak nem bántja (ellenkeztem nem vagyok ilyen beszari h a lányokat küldjem oda :) és a faszi azt ordibálta h ha mégegyszer kimerünk jönni ide agyonver mindenkit. hnap visszaakarunk menni (késsel h legyen mivel védekezni, fenyegetni) mert nem tart félelemben egy ilyen f*szkalap... és most akkor ilyen sötét? mit csinál minden 16 vagy fiatalabb gyereket megfenyeget aki odamegy vagy mi?

16/F

2011. aug. 9. 22:11
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
lehet rossz a kérdés kategória nem tudom nem láttam ilyet h bántalmazás...
2011. aug. 9. 22:13
 2/22 A kérdező kommentje:
rendőrt azért nem híztunk mert abból még nekünk lett volna bajunk... ahogy ismerem a magyar rendőrséget... még ránk kennek vmi f*szságot
2011. aug. 9. 22:16
 3/22 anonim ***** válasza:

miért kenne rátok bármelyik rendőr valamit?

amúgy mi van, ha előbb rájön a rokonod, hogy bicska van nála, akkor leszúrja a fickót, vagy mi...nem mellesleg, ha a sztoriból jól értem legalább négyen voltatok, erre hagyjátok magatokat megveretni?

2011. aug. 9. 22:23
 4/22 A kérdező kommentje:
9en voltunk... nemvolt csak h ha összeverjük a fickót mi szívjuk meg nem ő... mert lehet h megkapta de viszont mi már büntethetőek vagyunk és berakhatnak a fiatalkorúak börtönébe és szerintem muterék nemnagyon vannak olyan helyzetben h többszáz ezret fizessenek h szabadok legyünk...
2011. aug. 9. 22:26
 5/22 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kisfiu, eloszor noj fel. Ugy ertem, szellemileg. Ha majd nem a jatszoteren a hintaban akartok a redvas haverjaiddal kessel hadonaszni, mikozben "vizipipaztok", akkor senki sem fog foglalkozni veletek.

A keselesbol pedig remelem, hogy csak es kizarolag ti kerultok ki vesztesen.

Jobb lenne, ha valahova felrehuzodnatok, es nem erodemonstraciot akartok tartani, amikor nincs is igazatok.

2011. aug. 9. 22:27
 6/22 A kérdező kommentje:
te meg szerintem vegyél vissza mert amikor ottvoltunk azt se tudtok h van nálunk kés... am meg a sztorit látszik nem olvastad el h az ember azért kötött belénk mert tegnap fellökték a kislányát...
2011. aug. 9. 22:30
 7/22 A kérdező kommentje:
annak az állatnak van igaza mikor semmit se csináltunk?
2011. aug. 9. 22:31
 8/22 A kérdező kommentje:
mikor mentünk el akkor jött rá uncsitesóm h volt nála kés és nem használta... ügyesek vagytok h a szöveget el se olvassátok de azért okoskodtok -.-
2011. aug. 9. 22:33
 9/22 anonim ***** válasza:

22:27-esnek: "uncsitesóm észreveszi 2 utcával később h volt nála bicska,, Semmivel nem hadonásztak te marha!Oda ment egy fickó és ok nélkül meg verte őket!!! Te mit csinálnál ha a Te gyerekeddel tenne ilyet egy idegen? Gondolkodj már mielött meg szólalsz!

A kérdezőnek írom:Nem szabad soha bicskát rántani mert csak Nektek eshet bajotok!Főleg ha valaki megsérül!Legtöbbször a felnőtteknek hisznek!vigyázzatok!Ilyen esetben szó nélkül el kell tiplizni!

2011. aug. 9. 22:37
 10/22 A kérdező kommentje:
azt csináltuk... de a bicska nem is volt tervben mikor uncsitesóm is csak szerintem poénból mondta mert utána mondtuk neki h "hülye vagy tönkreteszed az egész életed és fiatalkorúak börtönébe kerülsz ahol mindennap kifosztanak és megvernek"
2011. aug. 9. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!