Mit kellett volna tennünk? Hívni a rendőrséget? Ellenállni? (Folytatás lent)
Ma az egyik játszótéren pár haverral beszélgettünk, hoztam vizipipát elvoltunk, uncsitesóm volt osztálytársai ott ültek a hintában és beszélgettek, cigiztek. egyszer csak odamegy hozzájuk egy kb. 30as kicsit dagi faszi, hogy ti löktétek e fel a kislányom. (nem a mászókás részen voltunk, az a rész el van kerítve ) egyszer csak pofonb*szta mind2 haverom h biztos mi voltunk. az egyikel hosszabban próbálta ütni de nemhagyta magát és ellenállt (lefogta mindkét kezét és mondta h nem mi voltunk és álljon le) és mindent gyorsan összepakoltunk, engem jó erőssen hátba vágott mikor pakoltam össze, azon csodálkoztam h a lányokat nem bántotta. uncsitesóm észreveszi 2 utcával később h volt nála bicska, én meg ott hagytam a telefonom védőtokját. A 2 csaj mondta h visszamennek érte mert őket csak nem bántja (ellenkeztem nem vagyok ilyen beszari h a lányokat küldjem oda :) és a faszi azt ordibálta h ha mégegyszer kimerünk jönni ide agyonver mindenkit. hnap visszaakarunk menni (késsel h legyen mivel védekezni, fenyegetni) mert nem tart félelemben egy ilyen f*szkalap... és most akkor ilyen sötét? mit csinál minden 16 vagy fiatalabb gyereket megfenyeget aki odamegy vagy mi?
16/F
Tényleg kicsit fel kell nőnötök még. Mi az h vicceltek a késsel? Kilencen voltatok, egy faszit ketten le lehet ütni, nemhogy kilencen, és ez csak sima önvédelem. NEM KELL RENDŐR! Tapasztalatból mondom, h rendőri intézkedés után (1óra), mentőt hívnak bármilyen kis ütés miatt is, és várhattok legjobb esetben is 2 órát még a sürgősségin.
Utána kihallgatnak, és benne van a pakliban h ti jöttök ki rosszabbul.
Mivel nem történt komoly bajotok, tegyetek rá. Utólag már nem érdemes semmit se tenni. A kést meg felejtsd el. Még önvédelemből sem. 16/F
Nyugodtan hívjatok rendőrt. Ők börtönbe kerülnek, ti pedig 20-30ezer Ft fejenkénti pénzbírsággal veritek a szüleiteket, amiért dohányáru-t használtatok (igen, a vízipipa dohány is dohány - oda van írva). Döntsétek el, hogy megéri-e. Vagy próbáljátok ki úgy, hogy dohány nélkül mentek oda dumálni, és ha azt látjátok, hogy már az egyikük közeledik felétek, hát valaki hívja hátul sunyiba a rendőrséget, megérdemlik az ilyen tahók, akik öntörvényeskedűsködnek a játszótéren. De a játszótér rendszerint 12 éven aluliaknak szól. Menjetek inkább a folyópartra vagy bárhova (nem tudom nálatok mi van), mert rongálásért feljelenthetnek, ha hintáztok ott.
És ezt nem én találtam ki, megtörtént eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!