Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet ellenállni?

Hogyan lehet ellenállni?

Figyelt kérdés

Egy hormonoktól túltelítődött 13 éves lány vagyok...Remélem értitek. (:

Mivel keresztény vagyok,és nem végzek önkielégítést,tudatomon kívül,álmomban tettem meg.Ezzel egyetlen probléma van csak.Nem,hogy elmúlt volna a vágy,de nappalra erősen felfokozódott,én pedig nem tudom meddig bírom még.

2011. márc. 12. 13:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Sürgős segítség kellene,mert a vágyaim kezdenek eluralkodni rajtam! :SS
2011. márc. 12. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha te egy keresztény lány lennél, nem ide írnál ilyen ügyben. A biblia sehol sem írja hogy az önkielégítés bűn, te meg még fiatal vagy. Inkább ezt tedd, mint hogy lefeküdj valakivel.
2011. márc. 12. 13:46
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha felszínesen nézzük a bibliát,nem,nem írja. (:

Odáig azért nem süllyednék le...

2011. márc. 12. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ne nézd felszínesen a Bibliát. Mondd meg hol tiltja?
2011. márc. 12. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Gondolkozz csak, ha az Isten, amiben hiszel azt várja el tőled, hogy tagadd meg a vágyaidat, amik az emberi természetből és biológiából származnak, akkor ott már baj van. Az önkielégítés nem bűn, viszont az önsanyargatás, meg a vágyak megtagadása igen, mert ahhoz vezet, hogy később felnőtt korodra nem tudsz teljes értékű ember lenni a felgyülemlett feszültségek miatt.

Vajon miért van szerinted annyi pedofil pap mostanában?? Nem hiszem, hogy olyannak születtek, hanem rávitte őket a kényszer és az elfojtott vágy, és hát elég abszurd irányban sajnos.

2011. márc. 12. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

a vágy hiányérzet kielégítésére való erős lelki törekvés. azon tévedésből eredő, hogy az egyén azt gondolja, hogy bármiből is hiánya van, mivel tapasztalása során elkülönültséget érez, úgy hiszi a dolgok nem önmaga, és ezért meg akarja szerezni azokat...legyen az bármi. a valós tévedés pedig az, hogy az ember úgy tekint a világra, hogy önmaga test, magát a testtel azonosítja tudat alatt, mivel ez van beépítve a hitrendszerébe, így annak "szükségleteit" kívánná kielégíteni, amik persze nem szükségletek...

az ember valójában az elme, ami a testet használja a tapasztaláshoz, hogy fejlődhessen tudata, hogy majdan elérje azt az állapotot, amivel már üdvözülhet.

egyetlen dolgot tehetsz...próbálod magad az elméddel azonosítani, aminek nincsen hiány semmiből, mivel mindennel egy...mindent átfog...próbáld megérteni, hogy neked igazából nincsen hiányod semmiből, próbáld önmagadban(tudat) keresni az egyetlen igaz Elmét(Isten), hogy megtisztulhass, hogy azzá válj, és a kísértés elillanjon...mindörökre. :)

üdv és sok sikert

26/F

LastOne.Left

2011. márc. 12. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérd Isten segítségét! Imádkozz érte! Ne csak egyszer kétszer mond el neki hanem imádkozz folyamatosan érte! Bármikor ha rádtörne,próbálj másra gondolni és valld meg,hogy ez a test kívánsága te pedig ezt nem teszed. Mert Jézus Krisztus győzött a kereszten! Te győztes vagy! Krisztus diadalra vezet téged! Tudd meg: Az ellenség vesztett akármilyen parázna kívánság jön tudd meg,TE KRISZTUSBAN GYŐZTES VAGY. Ellene tudsz álni. Mert nagyobb az aki benned van mint aki ellened.
2011. márc. 13. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:

"Engedelmeskedjetek azért az Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és ELFUT TŐLETEK." - Jakab 4:7

Ha te elleneállsz az ördög sírva fog futni,menekülni előled,tudd meg ha Krisztusban vagy,akkor GYŐZTES VAGY.

"Boldog ember az, aki a kísértés idején kitart, mert miután kiállta a próbát, elnyeri az élet koronáját, amelyet az Úr megígért az őt szeretőknek." - Jakab 1:12

2011. márc. 13. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
kedves húgom. a biblia 0 helyen említi az önkielégítést, ezt ugyanazon a helyen találhatod, mint a háromságot, és a purgatóriumot. szerinted melyik a jobb? magadhoz nyúlsz, vagy paráznaságot követsz el? az egyik miatt a biblia szerint nem jutsz Isten országába, a másikrol nem beszél a biblia. " testvéreim, ne menjünk túl azon, amik írva vannak."
2011. márc. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!