Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg rendőrséget kellett...

Tényleg rendőrséget kellett hívni?

Figyelt kérdés

Tegnap a szüleim, összevesztek elég rendesen. Apu megverte anyat, ő pedig kihívta a rendőröket, nem lett semni “komolyabb” sérulese anyunak és aput sem vittek el a rendőrök... de valami nyoma lesz, hogy kint voltak a rendőrök.

Aztán nagyon ugy néz ki , hogy ezek után válnak.... (regebben tobbszor utotte meg anyat de nem csinalt ekkora problemat, tesomat es engem nem bantott csak amikor kisebbek voltunk neha elfenekelt de az ugymond termeszetes) és mar anya is tobbszor beszelt velem ,hogy nem lesz jo ha apaval marad...

és nemtudom mi lesz velunk.

Anyukám fiatal kora ota beteg, nem dolgozott (mivel a betegsege miatt nem igaz tud orakat dolgozgatni) , csak itthon takaritott, fozott...stb... apa tartott el minket mert eleg jol keres es sajat cége is van....

de most igy minden megvaltozik...

Mit csinaljak? Vegre felvettek egy jo iskolaba a kozelben es a tanulasra kellene figyelnem de igy nem lesz jo

Kerem szepen akik elvaltak meseljenek arrol, hogy ki , hogy jon ki a szuleivel! A valaszokat koszonom

(Én 15/L, tesom 11F)

2017. nov. 5. 08:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

"Nem azon problemazom.... hanem az ÉLETÜNKÖN

Talan meg fel sem fogtam, hogy tobbet nem ez lesz ami eddig volt!!!

Es anya erdekel elsosorban, az élete, hogy mi lesz vele! "

Nagy változás lesz, de hosszútávon abszolút pozitív. Egy bántalmazó kapcsolat mindenki életét mérgezi, akinek köze van hozzá, a tiéteket is a tesóddal. Ha anyukádban van ennyi kurázsi, hogy végre lépett, akkor meg fogja oldani a továbbiakat is, főleg, ha számíthat a szüleire is. Rendőrt valószínűleg pont azért hívott, hogy nyoma legyen a bántalmazásnak, ez a válóperben és a későbbiek során még jól fog jönni. Agresszív embertől sok minden kitelik, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő akarja.

2017. nov. 5. 09:22
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
A házasság alatt szerzett vagyont váláskor felezik a férj és a feleség között - nem lesz csöves anyukádból, ettől ne aggódj.
2017. nov. 5. 09:29
 13/27 anonim válasza:
74%

Jó korlátolt van már 15 éves létedre.

Nem lett semmi komolyabb sérülése :DDDD

Hát még jó, hogy nem törte el a kezeit ba..szki.

2017. nov. 5. 09:38
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Ha elválnak, a bíróság megítéli a gyerektartást és kész.
2017. nov. 5. 09:39
 15/27 A kérdező kommentje:
Azt ugy ertettem, hogy nincs olyan baja ami maradando testi serules... es ezert apat se fogjak lecsukni
2017. nov. 5. 09:41
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
"regebben tobbszor utotte meg anyat de nem csinalt ekkora problema" Na itt volt a hiba, azonnal meg kellett volna szabadulnia attól a gusztustalan agresszív alaktól. Fel nem foghatom hogy viselte el. És ne haragudj, de az irtásodból az jön le hogy apád mellett állsz. Meg hogy apád mellett maradsz, hiszen azt írod érdekel anyukád "hova megy" Magyarán te maradnál apád- meg a pénze mellett. Arra azért készülj fel hogy ha anyukád személyében lelép az aktuális bokszzsák, apád újat fog keresni- aki jó eséllyel az idősebb gyerek lesz az.
2017. nov. 5. 09:44
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Tudod, én ebben a helyzetben voltam.

És nem a pénz miatt aggódtam, hanem végre megnyugodtam, hogy nem kell úgy hazamennem a suliból minden nap, hogy rettegek, mi vár rám, ha apám otthon van.

Lehet, hogy szerényebben éltünk utána, de békében.

Ezért fura számomra, hogy valaki az anyagiakmiatt aggódik ebben a helyzetben. Sőt, nem fura, hihetetlen...

2017. nov. 5. 09:45
 18/27 anonim ***** válasza:
85%
"Azt ugy ertettem, hogy nincs olyan baja ami maradando testi serules... es ezert apat se fogjak lecsukni" Nem csak akkor csuknak le valaki ha nyomorékot csinált a másikból. Szerencsére. Apádra meg ráférne a börtön, hisz nyilvánvaló hogy rendszeresen bántalmazta anyukádat.
2017. nov. 5. 09:46
 19/27 anonim ***** válasza:
97%
14, ez az eset, ahol a házastársi tartást is jó eséllyel megítélik. A nő önhibáján kívül képtelen az önfenntartásra.
2017. nov. 5. 09:49
 20/27 anonim ***** válasza:
68%

elkenyeztettnek latszol igy az irasod alapjan minden megnyilvanulasod kommentedbol

kicsi vagy szoval kinoheted

ugy beszelsz arrol hogy apad veri anyukadat mintha a vilag legtermeszetesebb dolga lenne

ha az en ferjem egyetlen egy alkalommal is akar csak erosebben megfogna a karom kovetkezo pillanatban koltoznek

rendorseget kihivni?

sosem jutnek idaig

reges regen leptem volna anyukad helyeben

2017. nov. 5. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!