Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, hogy apám lenézet...

Az normális, hogy apám lenézett a mellemre, mikor fürdőruhában beszéltem vele?

Figyelt kérdés
Vagy másnak is csinál ilyet az apja?

2017. okt. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Utolsó: bocs, nem írtam hozzá, hogy amikor egyszerűen csak BESZÉLGETÜNK, és nincs rajtunk ruha. Amikor EGYÜTT VAGYUNK, akkor persze, hogy lenéz.

És még mindig szánalmas ez az “ennyire csúnya vagy” típusú válasz.😉

2017. okt. 30. 10:12
 42/47 anonim ***** válasza:
17-es,34-es,38-as vagyok,kérdező,én feladom.Kamu a kérdésed vagy szereted ha faggatnak?
2017. okt. 30. 10:52
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Baromság ez az egész kérdés!

1. Ha bántalmazott, akkor tudod, hogy fel kéne jelenteni.

2. Ha csak rádnézett és ennyi, akkor az normális.

3. Vagy ez a nézés 4 éve nem hagy nyugodni? Akkor pszichológus tud segíteni.

Válogasd ki a megfelelőt, mert az utalgatásaidból nem lehet megtudni semmi konkrétat!

Az egész kérdésed olyan, amire te tudod a választ, csak mi nem tudjuk a körülményeket. Akkor inkább írd meg nekünk, mi a jó válasz szerinted! Gondolom, már mindenki kíváncsi, mert eddig semmi sem volt jó az itt leírtakból.

2017. okt. 30. 10:54
 44/47 A kérdező kommentje:
De amúgy nem tudom, ezt honnan szeded, hogy “semmi sem volt jó”. Csak egy-egy válaszra válaszoltam, nem az összesre.:D
2017. okt. 30. 12:02
 45/47 anonim ***** válasza:
75%
Apu engem is szokott mustrálni.
2017. okt. 31. 09:12
 46/47 anonim ***** válasza:
16%

Kedves kérdező: egyáltalán semmi konkrétumot nem mondtál! Így hogy van merszed kérdőre vonni másokat ? Meg ki oktatni ?

Írd le a pontosan a körülményeket akkor fogsz csak jó válaszokat kapni.

2018. jan. 24. 14:46
 47/47 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ne haragudj, amiért semmi konkrétumot nem írtam, illetve VOLT MERSZEM kérdőre vonni másokat és kioktatni. Borzasztóan sajnàlom, remélem, gyorsan begyógyulnak az emiatt keletkezett lelki sebeid!
2018. febr. 1. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!