Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, hogy apám lenézet...

Az normális, hogy apám lenézett a mellemre, mikor fürdőruhában beszéltem vele?

Figyelt kérdés
Vagy másnak is csinál ilyet az apja?

2017. okt. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

29-es, én ezt nem mondanám.😉

De azért igen jó lenne, ha visszafognád magad, mert ha olyan embert találsz meg, akinek nincs önbizalma, igen nagy károkat tudsz neki okozni. Szánalmas. (Az őt felpontozók is).

2017. okt. 29. 16:20
 32/47 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon dühös vagy kérdező.

Szerintem beszélj erről egy orvossal, mert kognitív diasszonancia csúnya betegség!

2017. okt. 29. 17:17
 33/47 A kérdező kommentje:

Ez mióta düh? Én nem vettem észre.:D

(Amúgy nyugi, észreveszem, ha trollkodnak, kedves utolsó.:D)

2017. okt. 29. 18:27
 34/47 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező,utaltál rá hogy apádnak más fura dolgai is feléd,amíg nem írod le mikre gondolsz,nem tudunk segíteni.
2017. okt. 29. 18:58
 35/47 anonim ***** válasza:
40%
Javítok:vannak más fura dolgai is feléd
2017. okt. 29. 18:59
 36/47 anonim ***** válasza:
91%
Mit vársz tőlünk, ha csak azt kérdezted, hogy normális-e, hogy 4 éve ránézett a melledre? Aztán meg neki esel az embernek, mert mit sem tudunk a történtekről! Vagy leírod rendesen, hogy mi a helyzet, vagy csak hülyének fog nézni mindenki, hogy egy pillantás miatt így kiakadtál!
2017. okt. 29. 20:22
 37/47 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy nekiestem volna valakinek. Miért kell ennyire túlozni?:(
2017. okt. 29. 20:47
 38/47 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező ez elég fura hogy kérdezel valamit,mi segíteni szeretnénk,kérünk hogy fejtsd ki,de nem teszed,csak füstölögsz.De nem muszáj válaszolnod,ha neked nem baj hogy nem kapsz érdemben válaszokat..
2017. okt. 29. 22:09
 39/47 anonim ***** válasza:
11%

Na hallod , ezen a fórumon belefer h apuka nezegeti a lánya hátsóját , hosszan , semmi gond, söt bármi más is . Amig nem kapja elö , az már kissé sok.

Szerintem bizz a megerzeseidre, ha úgy erzed h furcsan nez , akkor igy van. Egy szulö, még ha beteg hajlamai is vannak , kontrollalnia kéne magát mert iszonyú kárt tehet a gyereke lelkében ilyensmikkel

2017. okt. 29. 22:38
 40/47 anonim ***** válasza:
81%

"amikor a barátom előtt vagyok meztelenül, képes végig a szemembe nézni, anélkül, hogy lepillantana, "

Akkor valamilyen más nőre kell gondolnia, miközben téged dugványoz.

Vagy csak annyira csúnya vagy, hogy nem bír rád nézni?!

2017. okt. 30. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!