Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, hogy apám lenézet...

Az normális, hogy apám lenézett a mellemre, mikor fürdőruhában beszéltem vele?

Figyelt kérdés
Vagy másnak is csinál ilyet az apja?

2017. okt. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
34%

" plusz tíz fokban miért ugrálsz fürdőruciban, szombat esti tollgyerek."

Lehet ám menni uszodába, fürdőbe is.

2017. okt. 29. 00:14
 12/47 A kérdező kommentje:

Kb 4 éve történt, nyáron, de most jutott eszembe.

Rendben, biztos trollkodok. Mindenki hisz, amit akar. Nem csak ezt a félreérthető dolgot tette/teszi.

2017. okt. 29. 00:36
 13/47 anonim ***** válasza:
84%

Még mindig 5-ös vagyok.

Utolsó, de ott úszni szoktak általában, nem beszélgetni. :)

Neked nem tűnik fel, hogy a "Szerintetek normális-e" kezdetű kérdések mindig egyértelműen nem normálisak, mert maguk a kérdezők is tudják a választ, hogy nem, de mégis felteszik? Mondjuk nem értem, ez mire jó...

2017. okt. 29. 00:46
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
13, kérdező! Na főleg! :)
2017. okt. 29. 00:47
 15/47 anonim válasza:
96%
A megbámulás egy átlagos reflex az embereknél... Nem tehetnek róla. Én a 2m-es magasságommal is csak jól nézelődök amikor a 35 Fok-ban sétálgatok a tömegben és sok csini leányzó meg el körülöttem.
2017. okt. 29. 01:30
 16/47 anonim ***** válasza:
31%
Ezt normálisnak tartom, biztos sok apa megnézi a lányát mikor már idősebb. Nálunk is volt ilyesmi sztori, egyszer láttam mikor a húgom behajolt a cipőkötésnél apám meg csak állt ott és végig a hátsóját nézte.
2017. okt. 29. 03:51
 17/47 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező,miért milyen dolgokat csinál még ami félreérthető?Ami a mellnézést illeti,az se mindegy hogy csak rápillant,vagy hosszan bámulja.
2017. okt. 29. 06:46
 18/47 anonim ***** válasza:
30%
Biztosan 1 pedifil állat...
2017. okt. 29. 06:57
 19/47 anonim ***** válasza:
91%
Semmi nincs abban, hogy megnézi, bizony, ez nem számít szexuális zaklatásnak, hacsak nem csorgatta közben a nyálát. A többi dolog, amiről írsz, ha kifejted, meg tudjuk írni, hogy belefér-e, vagy sem.
2017. okt. 29. 07:40
 20/47 anonim ***** válasza:
97%

Nem igaz, hogy már mindenbe nem normális, vérfertőző pedofíliát kell belelátni ! Én apám is nézte már meg nagyobbik húgomat, de látszott a tekintetén, hogy csak apai szemmel nézte. Egészségügyis szemmel is nézte, mivel orvosi szakra járt. Nyugtázta, hogy jól fejlődik, ugyanakkor megijedt, hogy húgom milyen csinos kiskamasz lett és bizony biztos tetszik a fiúknak. Én apám fejében ez játszódik le, amikor elmereng húgomon. Elmesélte anyunak, én pedig véletlen hallottam. Egyébként engem is néz, hogy mennyire vagyok fejlett. Anyu is nézett már meg, hogy kész fiatalember vagyok. ÉS ???!!!! Én semmi rosszat nem látok ebben. Nem is volt benne semmi rossz. Egy normális szülő ponthogy figyel a gyerekére, hogy rendesen fejlődik-e memcsak mentálisan, hanem fizikálisan is. Én meg anyu mellét néztem meg valamelyik nap, mert szoptatta kistesónkat. Ebbe is sokan képesek lennének beteg dolgokat belelátni, de én csak azért néztem meg, mert én is így ettem baba koromban és érdekelt hogy szopik egy baba. Szépnek találom anyut, mert valóban az mások szerint is, de én sosem úgy néztem rá, mint egy férfi a nőre. Soha nem kívántam meg anyámat és nem fantáziáltam semmi beteges dologról. Egyszerűen csak megnéztem hogy szoptat. Ezen biztos ki fogsz akadni kérdező, de múltkor a fürdőszobában apu farkát is megnéztem. Érdekelt kb. milyen méretre számíthatok felnőtt férfi koromban. Ennyi. Semmi plussz.

Szerintem az a beteg, aki ilyesmikbe többet képzel a kelleténél. Ugyanis mindenki magából indul ki.

2017. okt. 29. 07:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!