Normális ha apám azt azt mondja nekem hogy "fogd be a szád"?
ne haragudj, de apukadnak ne mondd meg mit csinaljon."felfelé nem ugatunk" nekem régen ezt mondtak.
:)
üdv
Amúgy már elmúltál 18 éves? Akkor húzz a faxba es azt csinálsz, amit akarsz... nem fignak beszologatni...
Ne légy ostoba...
Szerintem ne foglalkoz vele.Engedd el a füled mellett amit mond.
Én se jövök ki nagyon apámmal és ha veszekedünk(napi szinten) mindenféle hülyeséget hozzám vág amivel meg tud sérteni és aztán meg úgy tesz mintha nem történt volna semmi és én vagyok a hibás.
Le van maradva és azt hiszi még óvodás vagyok:)Azzal érvel hogy nem hagyom hogy hozzámérjen(nem adok puszit,nem fogom meg a kezét,lekiáltom ha megérint...).
Abból amit írtál szerintem ha apukád ezt mással is csinálja akkor csak nagy a szája de ha nem akkor csak szeret kötekedni.Ha elkezdesz vele veszekedni szerintem csak rosszabb lesz és csak többet fogja csinálni.
A legjobb megoldás hogy csinálj programokat magadnak hogy kevesebbet legyél otthon vagy zárkózz be a szobádba.
Remélem segítettem valamit és sok szerencsét apukáddal.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!