Az normális, hogy apám lenézett a mellemre, mikor fürdőruhában beszéltem vele?
Figyelt kérdés
Vagy másnak is csinál ilyet az apja?2017. okt. 28. 22:13
21/47 anonim válasza:
Ha ez 4 éve volt és azóta semmi más nem történt, akkor nincs jelentőssége. Ha történt volna valami “illetlen” dolog, azt leírtad volna, mert az jelentősebb lenne, mint egy pillantás. Tehát nem történt. Akkor te is tudod, hogy felesleges volt a kérdésed és csak provokálod a népet! Ha unatkozol, menj ki kapálni!
22/47 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, hogy helyettem eldönti, mi történt és mi nem. :D
2017. okt. 29. 09:36
23/47 anonim válasza:
Kislány, mit szeretnél, mit tegyen vele apuka? Rossz kislány voltál?
24/47 anonim válasza:
Tehát 4 évvel ezelőtt ránézett a melledre, és most kezdesz el aggódni?
Nem lehetsz valami gyors észjárású!
25/47 anonim válasza:
Mindjárt jön egy újabb kérdés, hogy az apám már 4 éve rám sem nézett.
26/47 anonim válasza:
21-es vagyok. Nem eldöntöm, hogy mi történt, csak feltételezek abból, amit te írtál. Ha az a legnagyobb problémád apukáddal, hogy 4 éve ránézett a melledre, akkor nem hinném, hogy bántalmazott. Mert akkor nem a nézés lenne a bajod, hanem valami komolyabb.
27/47 A kérdező kommentje:
24-es, én nagyon örülök, hogy itt éled ki magad és az a legjobb tevékenységed, hogy másokon gúnyolódsz.:D
2017. okt. 29. 13:02
28/47 A kérdező kommentje:
Csak érdekes, hogy amikor a barátom előtt vagyok meztelenül, képes végig a szemembe nézni, anélkül, hogy lepillantana, apám erre fürdőruhában sem képes.
2017. okt. 29. 13:05
29/47 anonim válasza:
Gondolom azért nem néz rád, mert nem akarja, hogy elmenjen a kedve az egésztől!
30/47 anonim válasza:
Én is lenézek nők melleire, akaratlanul is, családtagéra is, ha fürdőruhában (vagy meztelenül) vannak, pedig nő vagyok és egyáltalán nem vonzódom a lányokhoz. Reflex. Semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!