Ti mikor jöttetek rá?

Figyelt kérdés
Amikor kisebb voltam, mindig azt hittem, hogy az én szüleim tudnak mindent és értenek mindenhez. Aztán idővel kezdtem észrevenni, hogy ez nagyon nem így van, ma már konkrétan látom is, hogy mindketten hülyék az élethez. Imádom őket tényleg és nem nézem is nézem le őket de nekem kicsit megdöbbentő volt amikor észrevettem. Más is tapasztalt ilyet?
2017. okt. 25. 21:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó 3 valaszolónak:

Akkor ezek szerint ti a mai napig úgy látjátok a szüleiteket mint gyerekkorotokban?

Csak mert én kb tényleg mindenttudónak hittem őket akkor. Megértem, ha így van, de ha a kérdésre válaszoltok akkor azt kultúrált formában is meg lehet tenni. És egybként egy szóval nem írtam azt magamról, hogy én mindenhez értek mert nyilván nem így van de ez a kérdésem szempontjából lényegtelen.

2017. okt. 26. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyilván az utolsó 3 vàlaszadó szülő és magukra vették.

Igenis vannak olyan csalàdok, ahol a szülőknek nem volt lehetőségük tanulni, rossz szociális körülmények között nőttek fel. Nàlunk is ez a helyzet, ráadásul nem is az a haladó szemléletű felfogásúak.

Én kimerem jelenteni azt, hogy okosabb, talpraesettebb és magasabb érzelmi intelligenciàval rendelkezem, mint a szüleim.

2017. okt. 26. 23:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyvalamit elfelejtetek. A vilag is mas volt am 15-20 eve!

Nekem is ugy el az emlekezetemben, hogy anyumek mindent elinteztek, bank/csekkek/ hivatalos ugyek, ma meg nem megy nekik semmi. De ez nem csak miattuk van, a vilag nagyot valtozott am, az elmult 20-25 evben Magyarorszagon, foleg az olyanoknak, akik egy teljesen mas rendszeren szocializalodtak. Tudni kell, hogy ez a nagy onallosag nem volt ennyire eloterben a 80-as evekben, mint most. Rengeteg dolgot elintezett az embereknek a hivatal az allam, nekik csak ala kellett irni.. Ma meg mindenert neked kell szaladozni. Valaki ezt nem erti es nem is akarja erteni.

2017. okt. 27. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:

"Én kimerem jelenteni azt, hogy okosabb, talpraesettebb és magasabb érzelmi intelligenciàval rendelkezem, mint a szüleim."

...és ha kikapcsoljuk az internetet és eldugjuk az okostelcsidet?

Akkor is??

2017. okt. 28. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!