Ti mikor jöttetek rá?
Figyelt kérdés
Amikor kisebb voltam, mindig azt hittem, hogy az én szüleim tudnak mindent és értenek mindenhez. Aztán idővel kezdtem észrevenni, hogy ez nagyon nem így van, ma már konkrétan látom is, hogy mindketten hülyék az élethez. Imádom őket tényleg és nem nézem is nézem le őket de nekem kicsit megdöbbentő volt amikor észrevettem. Más is tapasztalt ilyet?2017. okt. 25. 21:47
1/14 MR.X. 

válasza:

Sokan vannak így...ezen az oldalon meg főleg. Sanos ez megesik...mikor a tanítvány túlnő a mesterén! :)
2/14 anonim 

válasza:

Én még most is mindentudónak és mindenértőnek látom őket, nem pedig sebezhető és halandó embereknek :)
3/14 anonim 

válasza:

Igen, eljön ez a korszak is, amikor a gyerek a szülei által teremtett védett, meleg fészekben, mindenféle felelősség terhe nélkül egyszer csak észreveszi, hogy apu-anyu nem tökéletes, isteni lény.:-)
4/14 anonim 

válasza:

Sokáig bíztam bennük. Bíztam abban, hogy tudják, mit csinálnak. Hogy a döntéseik mögött van értelem. Hogy a válásnak, hiteleknek, bevállalt munkáknak, született féltesóknak jó oka van. Csak épp nem értettem. De mindig azt gondoltam, bennem van a hiba, hisz kérdéseimre csak ezt kaptam válaszul: "Ne idegesíts a hülye kérdéseiddel!" Később persze kisebb sokkhatásként ért, hogy számlákat képtelenek értelmezni, olyan dokumentumokat, melyekben az életükről döntenek, képtelenek elolvasni, ellenben az ezoterikus témák és kétes továbbajánlós üzletek nagy szakértői, a hülye pedig még mindig én vagyok, miközben életreszóló tartozás roskad az egész famíliára.
5/14 anonim 

válasza:

Haha, jó kérdés. :D Nem is tudom, szerintem olyan 8-9 éves korom körül döbbenhettem rá, hogy ők sem tudnak mindent.
6/14 anonim 

válasza:

Nem is tudom..., de elég szomorúnak talàlom. Semmi tudást, semmi bölcsességet nem tudtak átadni. Kész szerencse, hogy jó közegben szocializàlódtam (iskolák, munkahely)
A legdurvàbb az volt, amikor anyum megkérdezte, hogy mi az a HUF. Azt hiszem 7.-es lehettem. Akkor egy vilàg omlott össze bennen.
7/14 anonim 

válasza:

Az én anyám annyira ügyes, hogy meg tudja számolni a lábujjain a fogaimat.
8/14 anonim 

válasza:

Persze fiacskám! Minden gyerek egy idövel úgy érzi a szülei tök hülyék és te mindent jobban tudsz. Majd kinövöd ezt is!
9/14 anonim 

válasza:

Ezen az oldalon minden gyerek tökéletes, és csak a szüleik sík hülyék mindenhez...
10/14 anonim 

válasza:

Nem is értem, hogy a sok-sok hülye szülőnek, hogyhogy mindig csak tökéletes és mindig mindent mindenkinél jobban tudó gyereke születik??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!