Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem fogadják el a...

A szüleim nem fogadják el a fiúm. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A pasimmal 1 hónapja vagyunk együtt, de szüleim nem tudnak belenyugodni, hogy nekem lett hirtelen valakim, aki el is vette a szüzességem. 20 éves vagyok és a szüleim még mindig nem képesek elengedni, szerintük ez a fiú rossz hatással van rám, (ami nem igaz) ismeretlenül ítélkeznek vele szemben. Még nem mutattam be nekik, de szeretném már, mert 3x-szor volt már itthon balhé miatta.
2017. okt. 25. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
nem kell minden jöttmentet hazavinni.
2017. okt. 25. 15:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Ő nem jöttment. Ő az első fiúm. Idióta...
2017. okt. 25. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk ha 20 évesen lett először pasid és 1 hét után le is feküdtél vele, akkor lehet, hogy jogos a szüleid aggodalma.

Esetleg leírhatnád, hogy konkrétan mi a bajuk a pasiddal.

2017. okt. 25. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Mit vársz, ha teljesen kifordulsz magadból és 1 hónapos kapcsolatban, szűzként rögtön alá fekszel?

Szerinted kinek tetszene ez?

Csak papíron vagy felnőtt, de ez a rohanás elég gyerekes.

2017. okt. 25. 15:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Rocker stílusú a srác és tulajdonképpen én is az vagyok. Ő mindig kedves, jószívű és normális. A szüleim szerint ő nem az én szintem.
2017. okt. 25. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
mondjuk ha idáig vártál, akkor azt hitték nem két nap után fekszel valaki alá. amúgy meg honnan tudják, ha lefeküdtél vele?
2017. okt. 25. 16:01
 7/13 anonim válasza:
76%

Szerintem se tul jo otlet volt 1 honap utan mar le fekudni vele. A szuleid azert nem fogadjak el, mert meg nagyon friss nekik ez. Adj nekik idot..

Az en szuleim se reagaltak maskepp, sot.. Nalunk vallasi gondok voltak, de lassan megoldodtak.20L

2017. okt. 25. 16:21
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Semmit. Majd megbékélnek. Ha van egy nyugis pillanatuk, akkor próbáld meg megbeszélni velük a dolgot és mondd meg, hogy szeretnéd ha megismernék.
2017. okt. 25. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Gyors a tempó a szüleidnek. 1 hónap az még friss ismeretség, nem kell még bemutatni és rájuk erőltetni az elfogadást. Ha együtt maradtok, és komoly tartós kapcsolat válik belőle, ráérsz majd akkor bemutatni, meg elfogadtatni - akkor majd valószínűleg nem is lesz gond már ebből.
2017. okt. 25. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vinném haza, legalábbis egyelőre nem. Lehetséges, hogy a nagykönyvben le van írva, hogy illik bemutatni és ismerjék meg egymást stb. és akkor szépen elbeszélgetnek, megkedvelik egymást, minden happy, de ez gyakorlatban nem mindig így működik. Azért, hogy veszekedés legyen belőle, patáliát csapjanak stb., nem érdemes hazavinni, majd ha már úgy érzed, hogy lenyugodtak a kedélyek és "feldolgozták" a történteket, akkor esetleg hazaviheted őt bemutatni, ha barátod és a szüleid is szeretnék.

Egyébként én borzasztó nevetségesnek és szánalmasnak tartom a szüleid viselkedését. Nem azzal van a bajuk, hogy 1 hónapja vagytok együtt és még friss kapcsolat stb., hanem szimplán kisgyerekként kezelnek...Nem is ismerik a barátodat, de a szüleid már tudják, hogy rossz hatással van rád....ez olyan tipikus, "én vagyok az anyád/apád, mindent jobban tudok és majd én eldöntöm, hogy mi a jó neked" és "az én kicsi lányomat nem veheti el tőlem senki" viselkedés. 20 éves vagy, nem egy taknyos kis 13 éves tini és ennyi idősen már szülői segítség nélkül is el tudod dönteni, hogy kivel szeretnél kapcsolatot kialakítani, mikor szeretnél vele lefeküdni stb....Túl kellene már lendülni azon a felfogáson, hogy " a csúnya gonosz perverz pasik szexet akarnak és ki akarják használni a kis ártatlan, szende lányokat", semmi rossz vagy abnormális nincsen abban, ha egy 20 éves lánynak van párja, akivel nemi életet élnek. Azon lehet vitatkozni, hogy korai volt vagy sem, de szerintem ezt döntse el mindenki maga. Én úgy gondolom, hogy annál rosszabb nincsen, mint mikor valaki konkrét iőpontokhoz köti az első éjszakát vagy megszabja, hogy elvből majd csak x idő után lehet mert az milyen ribis, ha már x idő után odaadom magam (ez szerintem borzasztó gyerekes) stb., nem is értem....Szerintem mindenki érzi, hogy mikor kész rá, mikor kész rá a kapcsolatuk stb., ennyi idősen ezt már el tudja dönteni és ez a lényeg, hogy ez a saját önálló döntése volt, így ebből tud tanulni, tapasztalni is. Lehetséges, hogy később azt mondja, hogy "hm, jobb lett volna ezt nem elsietni", de az is lehet, hogy egyáltalán nem bánja meg soha és boldogan emlékszik vissza. Egyébként én sem feküdtem volna le vele egy hónap után (egyébként szűz is vagyok és nem kefélek össze-vissza senkivel, mielőtt bárki is ezt feltételezné), de ez meg én vagyok, ha a kérdezőnek így jó, ezt gondolta helyesnek, akkor az az ő dolg.

2017. okt. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!