Mit tegyek, ha szüleim nem fogadják el a stílusom?
A lênyeg ,hogy ma nagyon nagy vita lett abból ,hogy nem szeretem a szoknyáját ,és hogy fiúsan öltözködöm mert nem veszek fel szoknyát .én meg mondtam nekik ,hogy ez az én stílusom ne szóljanak bele mert így érzem jól magam,de nem értik meg ,hogy nekem kényelmetlen a szoknya vagy az egyberuha.
Mit tegyek ,hogy ez a téma ne legyen többé vita tárgya?
Jesszusom. Én se szeretek szoknyát hordani. Folyton összeizzad az ember lába kényelmesen se lehet benne ülni...
Pl mondd nekik h kényelmetlen. Emiatt meg rágd te is a fülüket h ők meg miért nem hordabak inkább nadrágot ha kényelmesebb és praktikusabb is.
Esetleg mondhatod h kidörzsöli a lábad belsejét ha pl. sétálsz és közvetlenül egymáshoz dörzsölődnek a lábaid és ezért fáj, normálisan se lehet benne járni.
Gondolom tini vagy. Ilyen melegben a szoknya sokkal jobb, és egészségesebb, kényelmesebb, mint egy nadrág. De ez nem a te stílusod, hanem csak csorda-ösztön. Minden tini abban jár, ezért akarsz te is abban járni.
Még a felnőtt nők közül sincs mindenkinek saját stílusa.
Nem csordaszellem miatt csinálom...a bajuk az jó kérdés miért mert nem adnak konkrét választ rá, de szerintem azért mert a nővérem felveszi sőt szereti is ,csak az a baj hogy én nem ő vagyok, stílusban azt értem hogy inkább fekete és sötét színek mint rózsaszín
Köszönöm eddig a válaszokat, ja és ne veszekedjetek ez miatt mindenkinek megvan a saját véleménye
Rövidnadrágot szoktam hordani amit te írtál utolsó az inkább visszataszító de ízlések és pofonok kinek mi
Hogy mért kell szoknyát hordanom azért mert az nőiesebb a szüleim szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!