Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha szüleim nem...

Mit tegyek, ha szüleim nem fogadják el a stílusom?

Figyelt kérdés

A lênyeg ,hogy ma nagyon nagy vita lett abból ,hogy nem szeretem a szoknyáját ,és hogy fiúsan öltözködöm mert nem veszek fel szoknyát .én meg mondtam nekik ,hogy ez az én stílusom ne szóljanak bele mert így érzem jól magam,de nem értik meg ,hogy nekem kényelmetlen a szoknya vagy az egyberuha.

Mit tegyek ,hogy ez a téma ne legyen többé vita tárgya?

2017. jún. 23. 21:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
Szard le kiraly vagy
2017. jún. 23. 21:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Ok könnyű mondani úgy hogy az egész család ezzel zaklat, de amúgy köszi a választ
2017. jún. 23. 21:49
 3/19 anonim ***** válasza:
62%

Jesszusom. Én se szeretek szoknyát hordani. Folyton összeizzad az ember lába kényelmesen se lehet benne ülni...

Pl mondd nekik h kényelmetlen. Emiatt meg rágd te is a fülüket h ők meg miért nem hordabak inkább nadrágot ha kényelmesebb és praktikusabb is.

Esetleg mondhatod h kidörzsöli a lábad belsejét ha pl. sétálsz és közvetlenül egymáshoz dörzsölődnek a lábaid és ezért fáj, normálisan se lehet benne járni.

2017. jún. 23. 21:55
 4/19 anonim ***** válasza:
10%

Gondolom tini vagy. Ilyen melegben a szoknya sokkal jobb, és egészségesebb, kényelmesebb, mint egy nadrág. De ez nem a te stílusod, hanem csak csorda-ösztön. Minden tini abban jár, ezért akarsz te is abban járni.

Még a felnőtt nők közül sincs mindenkinek saját stílusa.

2017. jún. 23. 21:58
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó te nagyon hülye vagy. Pont az az általános(abb), hogy a lányok nyáron szoknyát hordanak. De mivel ez a kérdező számának kényelmetlen így nem hordja. Ez minden csak nem csordaszellem
2017. jún. 23. 22:01
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
És miért lenne a szoknya egészségeseb??:DD
2017. jún. 23. 22:02
 7/19 anonim ***** válasza:
64%
Telepata vagy előző? Mert marhára úgy viselkedsz mintha belelátnál a kérdező fejébe. Még hogy csordaszellem... Az hogy több embernek leesik mennyivel praktikusabb a nadrág, az nem csordaszellem, csak józan ész. A szoknya meg nem "egészséges", nem kényelmes nekem sem. Fura családod lehet kérdező hogy ilyen marhasággal cseszegetnek. Egyáltalán mi olyan zavaró nekik benne?
2017. jún. 23. 22:07
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem csordaszellem miatt csinálom...a bajuk az jó kérdés miért mert nem adnak konkrét választ rá, de szerintem azért mert a nővérem felveszi sőt szereti is ,csak az a baj hogy én nem ő vagyok, stílusban azt értem hogy inkább fekete és sötét színek mint rózsaszín

Köszönöm eddig a válaszokat, ja és ne veszekedjetek ez miatt mindenkinek megvan a saját véleménye

2017. jún. 23. 22:14
 9/19 anonim ***** válasza:
30%
De miért kéne szoknyát hordani? Én 30-as vagyok, az én fiatalkoromban nem is hordott senki szoknyát. Most se azt hordanak, hanem ilyen kis pics#gatyában jár az összes fiatal, akár jól áll neki, akár nem. Ma is megcsodáltam egy oszloplábú példányt, kiválóan állt neki a pics#gatya a vaskos lábaihoz.
2017. jún. 23. 22:15
 10/19 A kérdező kommentje:

Rövidnadrágot szoktam hordani amit te írtál utolsó az inkább visszataszító de ízlések és pofonok kinek mi

Hogy mért kell szoknyát hordanom azért mert az nőiesebb a szüleim szerint

2017. jún. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!