Anya miért nem fogadja el a stílusom?
A zenei ízlésemet is mindig leszólja (metált hallgatok) és az öltözködésemet is,mert hogy neki így nem tetszik meg úgy nem tetszik,öltözködjek máshogy..
L
Aterzem a helyzeted, velem is ugyan ez van, en is metalt hallgatok es a ruhaim fele fekete. Szerintem soha nem fogjak elfogadni :) Ne figyelj ra es kesz.
/L
Én rengeteg stílust kipróbáltam, de a szülőknek meg kell érteni "ez vagyok én", annyit kérdezz: Szerettek engem? Ha igent válaszolnak csak annyit mondj: Ha szerettek elfogadtok úgy amilyen vagyok! Én is elfogadlak titeket, hibáitokkal együtt."
Saját stílust alakítottam ki jó ideje.
ruhatervezőként tanultam s minden szoknyát fölsőt magamnak csinálok, ne legyek tömeg ribi. A hajamat is megcsináltam, párom végig ellenezte, de megbékélt vele xD (ferde fufru meredeken, a hajam felső rétege ferdén van vágva jobbról fül alól a bal oldal mellkas közepéig, alsó hajamat meghagytam seggemig ér - hajpántnak használom általába, de már kapuszninak is megcsináltam xD
Az emberek a számukra idegen dolgokat nem fogadják el vagy csak nehezen, kevés az aki egyből.
A szüleiddel próbáld elfogadtatni, de ha nem vevők rá, akkor tojd le, nem lehet mindig mindenkit meggyőzni arról hogy elfogadjon.
Nekem meg 80%fekete a ruhatáram, 2 fehér s a maradék kék/kékeszöld ruhadarabok.
Ami jó móka s érdekes kérdezd meg a szüleidet: Mi a kedvenc és kedvelt színük? - aztán keress rá neten milyen személyiségre utal az adott szín, 95%ban igaz. Mamámon teszteltem először, mert tudtam ha felolvasom neki nyilatkozni fog őszintén. X')
Mondd meg neki, hogy kinövöd majd! Mindenkinek van egy olyan időszaka amikor azt hiszi, hogy mekkora rocker meg metálos, aztán 1-2 év ès a többség rájön, hogy mègsem az.
Bocs, csak sokat voltam gyerekek ès fiatalok között ès ez a tapasztalat.
Elmebeteg zenéket, metálból?
Whoa, tudsz egy párat küldeni kérlek, kíváncsi vagyok :)
Egyékbént próbáld ki a symphonic metalt is, az is sztem marha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!