Mit tegyek, ha szüleim nem fogadják el a stílusom?
A lênyeg ,hogy ma nagyon nagy vita lett abból ,hogy nem szeretem a szoknyáját ,és hogy fiúsan öltözködöm mert nem veszek fel szoknyát .én meg mondtam nekik ,hogy ez az én stílusom ne szóljanak bele mert így érzem jól magam,de nem értik meg ,hogy nekem kényelmetlen a szoknya vagy az egyberuha.
Mit tegyek ,hogy ez a téma ne legyen többé vita tárgya?
A szüleidnek mi közük,hogy mit veszel fel vagy,hogy miben érzed jól magad? Talán árulnak? :D
Hány éves vagy 15-6?
12-es, hogy te mekkora egy gyökér vagy :D
Kérdező: xard le, nekem is állandóan bajuk volt vele, pont nem érdekelt.
23 éves koromig nem hordtm szoknyát, azóta meg szinte csak abban járok.
28n
És kedves 12-es, nem lettem leszbikus a 23 év gatyázással, a párom határozottan férfi ;)
Szoknyat eddig talan 2szer viseltem eletemben: 1. Egy kisiskolas farsangon, 2. Tavaly egy eskuvon. Erdekes en is meg vagyok nelkule, es jol elvagyok nadragban es nem erzem, hogy leszbikus lennek ;)
18lany
Na várj, az hogy valaki nem vesz fel szoknyát és az hogy fiúsan öltözködik, az nem ugyan az. A lányok/nők legnagyobb része nadrágban jár, de ettől még lehet csinos, nőies meg elegáns is. Én se hordok szoknyát, nem szeretem, kényelmesebben vagyok nadrágban, alkalmakra veszek fel ruhát és kb annyi. De ettől függetlenül, ha valaki azt mondaná, hogy fiúsan öltözködöm, azt mondanám vegyen szemüveget.
Egyébként meg ne tegyél semmit. Nem tudod rájuk erőltetni, hogy az tetsszen nekik is ami neked. Azt tudod tenni, hogy nem veszed magadra amit mondanak és nem is szólsz vissza, nem kell belemenni a veszekedésbe. Egyszerűen meghallgatod amit mondanak és kész.
Furcsa szüleid vannak
Én világ életembe utáltam/utálom a szoknyákat,harisnyákat,egybe ruhákat magassarkúkat és a nagyon de ténylég nagyon kivágott felsőket! Sosem szóltak a szüleim,hogy "de miért nem"?! Pont le..om h ezek nőies ruhák,hogy ki mit gondol. Úgy öltözködöm ahogy nekem tetszik. Jah és hozzá teszem NEM tini vagyok,hanem egy felnőtt nő!
előző vagyok.Attól,hogy egy nő/lány/csaj nem hord szoknyát mert nem szereti még nem lesz se lezbikus se bixeszuális.
Így mielőtt jönne a sok barom, hozzáteszem én sem vagyok egyik sem hetero vagyok. Boldog párkapcsolatban élek évek óta, és a párom mellett is nadrágba járok. Tényleg mekkora probléma ha 1 csaj nem szoknya párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!