Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legsértőbb/ legdurvá...

Mi volt a legsértőbb/ legdurvább amit valaha is mondtak nektek a szüleitek?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 19:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Sok szulo ugyanezt latta a sajat szuleitol. Apamat nadragszijjal vertek, ő is vert emgem 3x nagyon, földön rugdosott 14 evesen (lany vagyok!). Persze nem emlekszik ra. En soha nem bantottam a sajatjaimat se szavakkal se sehogy. Belemegett mennyire fajt amit tettek. Nem buntetek nem zarom be oket soha, megbizom bennuk es nagyon jol tudjak h ezzel nem lehet visszaelni.
2017. okt. 26. 12:32
 42/43 anonim válasza:

Ó, annyi de annyi van, nem is emlékszem az összesre.

Elhangzottak a pitiánerek, hogy "hülye vagy, béna vagy, túl sokat beszélsz, neked ez úgysem fog menni, ez egy baromság (mindig éppen az, amit csinálni/tanulni akartam), kövér vagy (bár ennek igazából a "vicces" formái, főleg rokonok és ismerősök előtt)".

Aztán ott voltak apám részéről a "semmirevaló vagy, nagyon rossz életed lesz, mert senki nem szeret", és az "olyat le*szok, hogy a fal adja a másikat...", meg az "addig örülj, míg nem verlek szét", meg "addig van csak ekkora pofád míg agyonverlek" (ezek miatt költöztem el a nagymamámhoz 18 évesen)

Anyámtól a legdurvább az volt, amikor kb. húsz percet (bár nem emlékszem pontosan) üvöltött velem, hogy jobb lett volna, ha meg sem születek, akasszam fel magam, ássam el magam, dögöljek meg, kár volt megszülnie... Sosem felejtem és bocsátom meg neki. Ezt egyszer neki is elmondtam, de érdekes módon ő nem emlékszik rá, hogy ilyeneket vágott a fejemhez. Tagadja a mai napig...

Apám meg csak úgy csinál, mintha el sem hangzott volna semmi.

Teszem hozzá, hogy a mi családunkban sosem járt dicséret, az hogy pl. kitűnő tanuló voltam, nem számított semmit ("hát ez alap", mikor ők szakmunkást végeztek...), meg nálunk az sem divat, hogy egymáshoz érjünk, vagy csak a másikra nézzünk beszélgetés közben. Már ha beszélgetésnek lehet nevezni azt, ami nálunk megy...

Ezenkívül apámék amióta az eszemet tudom, mocskolják meg ütik egymást...

Vicces egyébként, hogy kapásból ennyi mindent le tudtam írni, pedig a szüleim szerint a mi családunk totálisan normális, meg hát amúgy is csak én vagyok a túlérzékeny :D

2017. nov. 13. 19:35
 43/43 anonim válasza:
Nos. Én egy 13 éves lány vagyok, viszonylag ducibb alkat (167cm 72kg) A testsúlyomra is nagyon durva megjegyzéseket tettek, viszont a lelki világom a földbe tiporták. Anyukám olyat is mondott már, hogy bárcsak a Dunába ugortam volna apámmal együtt.Csak mert úgy tartotta a kedve. Itt 10 éves voltam. Apukám, akit szívből gyűlölök mostanra már, ezerszer rosszabbakat tett. "Ezt a lányt nem verni, rugdosni kéne!". És tudjátok, hogy miért? Mert este 10 volt, le akartam feküdni aludni. Megkért, hogy töltsek le neki filmeket, én meg mondtam hogy aludni szeretnék. "Ott rohadna meg ahol van" "bárcsak megdögölnél" "Dögölj meg a macskáddal együtt!". Nyílt titok, imádom a macskákat. Ez pár hete történt, hogy apám részegen elaludt, és a hús fent maradt az asztalon. Én nem voltam otthon, a hús eltűnt. Erre apám elkezdi,hogy a macskáim ették meg, és elkezdett engem verni, mert hogy az én macskáim. Közbe meg ő tette be a hűtőbe. Annyira részeg volt, hogy nem is emlékezett. Szétvert mindent kb ez miatt. Mindent, mindig ver, üt és rombol ha úgy tartja kedve. Ebben az a legszomorúbb, hogy a lelkemmel is ezt tette.
2017. nov. 14. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!