Melyik a legdurvább, legkegyetlenebb film, amit valaha láttatok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 13:35
2/24 anonim válasza:
Mechanikus narancs. Számomra kegyetlenebb volt mint egy olyan film ahol gyilkolnak halomra és szinte már a csapból is a vér folyik.
3/24 anonim válasza:
Az osztály.
Végig sem bírtam nézni pár éve, de ha újra rászánom magam, szerintem ugyanez lesz.
4/24 anonim válasza:
Ja tényleg, még egy: A kísérlet (az eredeti német verzió, nem a remake)
5/24 A kérdező kommentje:
Nekem a Szodoma 120 napja volt és a Tizenöt perc hírnév, valamint elég drámai a Táncos a sötétben.
A horrorokat viszont nem bírom végignézni. A Sikolyt elkezdtem, de öt perc után abbahagytam. Nem értem, miért kell ilyen filmeket csinálni.
2017. márc. 15. 14:06
7/24 anonim válasza:
a gépnarancs tényleg remek film, egyik kedvencem, bár könyvbe még jobb :) de nekem az "Egy kés filozófiája" volt a legrémisztőbb, soha többé nem nézem meg
8/24 A kérdező kommentje:
Én sem nézem meg többet a Szodomát, senkinek nem ajánlom, a 15 perc hírnevet sem.
A Gépnarancs nagyon jó.
2017. márc. 15. 14:09
9/24 anonim válasza:
Végső állomás-filmek. Az 1. részét kétszer is láttam, meg a 4.-nek az elejét egyszer, de nekem elég is volt. Nagyjából bírom a véres filmeket, de ez már nekem is sok volt!
10/24 anonim válasza:
Megnéztem most ezt "Az osztály" című filmet nem olyan vészes nyilván sajnálatos a dolog de az az igazság hogy ha egyszer valaki ennyire életképtelen az nem meglepő hogy szekálják... Szerintem nem olyan vészes kivéve talán a tengerpartos jelenet az már azért simogatta a biztosíték kapcsolót egy kicsit. Mondom ezt a nem vészest úgy hogy a 9-10-ik osztály az nekem egy rémálom volt :D Változnak az idők változnak az emberek most már messze nem vagyok olyan gyenge világtalan :D Mindenesetre azért elgondolkoztató volt köszi az ajánlást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!