Mi volt a legdurvább sértés, amit valaha is a kutyádra mondtak?
Egy bernáthegyinkre mondták, hogy ha annyira szeretjük, miért nem visszük be az ágyba is.. Bosszúból viszont nyál landolt a képükbe.. :D
A yorkimat pedig patkánynak és macsebnek hívták.
5: én tuti visszavágtam volna, hogy képzeld, még a wc-re is elkísér, erre mit lépsz? Vagy valami hasonlót :D szegény kis yorkikra sokszor hallom a patkány jelzőt, olyan undok néhány ember :(
6: úristen, hát az sem semmi! Fogadni mernék, hogy valamelyik versenyző kutyának a gazdájának rokona volt. Amúgy így most nagyon utólag is gratulálok a győzelemhez! :D
7: Szintén azt tudom mondani, hogy igen sajnálatos, hogy nagyon sokszor nevezik patkánynak a kutyákat :(
patkany.
+ 1x meseltem valakinek h mutete volt a kutyamnak erre egy BARATNOM igy : MEGHALT?? *-* *.*
azt hittem kitepem a hajat
Nekem bichon keverékem van, szóval hasonló történt, mint veled, a mérete miatt szólták le, de már pontosan nem tudom mit mondtak. Nem nagyon foglalkoztam vele. De amúgy melette van még egy közepes testű keverékem is, és azt figyeltem meg, hogy lehet, hogy sokan leszólják a kistestű kutyákat, de viszont többen is dícsérik, hogy milyen aranyos, mint a nagyot. :D
Múltkor is sétáltatom őket, és egy néni mondta, hogy "milyen aranyos a kicsi fehér". Mondom magamban "és a naggyal mi van?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!