Mi volt a legdurvább sértés, amit valaha is a kutyádra mondtak?
9: Mi a fene? Ennyire nem szerette a kutyádat? :( A lány aki az én kutyámat szidta, szintén "barátnőm" volt, bár ezt nem nagyon vettem észre.
10: hát azért ilyenkor illik mind a kettőt megdicsérni, de igen, a kisebbekre többször mondják, hogy aranyos, pedig mindegyik az :)
rühes hájpacni
csak mert egy picit dagi szegény,és műtét után tölcsér volt a nyakán.
pedig iszonyat cuki,törpe pincher és nyunyi a neve!Olyan szinten kiakadtam,hogy reggel sétáltatásnál direkt a kapuja elé tettem a...hát tudjuk mit.A legjobb,hogy közeli ismerős volt...
hát igen...
tudom ez furcsán fog hangzani,de néha olyan érzésem van,mintha értenék amit mondunk.Amikor ezt mondták neki,olyan szomorúan nézett,és 2 napig alig evett,meg folyamatosan rohangált!nagyon édes volt!mint aki fogyókúrázik!
Angol agaramra:
Úúúúúristen!!! Minek tart az ilyen ember kutyát, ha még rendesen enni sem ad neki???
(Mondjuk lehet, hogy ez inkább rám volt sértés, mint a kutyára...)
"bolond ez a kutya.."
"alattomos"
:(
Törpe snacimra:
"Bárány" (Épp nem volt megnyírva)
"Ez nem is törpe schnauzer, anyukám állatorvos, a törpe schnauzer nem így néz ki! " (Ezen az érvelésen csak röhögtem)
"Minek ide hozod szaratni a kutyát?" (Idős hölgy, falun. Mondjuk ez inkább nekem szánt sértés volt)
Beteg volt a kutyám, nem mentem iskolába, hogy ápolhassam erre a barátnőimtől hallottam vissza, hogy az egyik osztálytársam ilyeneket mondogatott:
"Remélem meghal!" (Nem, nem halt meg ;) )
Egyik rokonunk, bár ez is inkább nekünk szánt sértés azt mondta, hogy azért nem jön el hozzánk, és enni sem eszik nálunk, mert a mi házunkban nincs higénia, mert a kutyák bejöhetnek a házba. Természetesen ezt nem nekünk mondta, a szemünkbe, hanem csak úgy hallottuk vissza. Hozzáteszem, sem a kutyák, sem a házunk nem koszos.
A kölyök snacimra:
"Csak lábtörlőnek jó, olyan kicsi" (Közép schnauzer, ha eléri a kifejlett méretét min. 45 cm lesz :D , szóval nem is olyan kicsi)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de tuti kaptunk még többet is, csak olyan az agyam, mint egy szita :D .
Angol bulldogomat egyszer le szadistázták és átmentek a túloldali járdára.
Amugy a kis feher kutyákat ( westie, máltai selyem, stb.) én magam is kis fehér szar kutyának hívom, de persze csak otthon, vagy barátaim előtt, gazdid sosem bántanék meg így, egyszerűen csak nem tudom őket megkülönböztetni (csak a westit:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!