Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim erőltetik a nyelvvizsg...

Szüleim erőltetik a nyelvvizsgát, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok velük leülni beszélni róla, csökönyösek és azt akarják hogy most februárban menjek el megcsinálni. Addig különtanárhoz járattatnak, egész nap ezzel idegesítenek, hogy készüljek rá. 12. Osztályos vagyok, van közép érettségim tavalyról, és nagyon elfoglalt vagyok délutánonként, majdnem mindig este 6 és 8 körül végzem (szalagavató táncpróbák), kiveve pénteken és akkor végeznék egyedül normálisan és ezt is elrontják különtanárral, szóval megint este 6-kor végzem... Nagyon leterhelt vagyok és most nem annyira fontos a nyelvvizsga de mivel nem vagyok rossz belőle és még csak gimis vagyok érettségi előtt gyorsan letudnám, de én pénteken a halálomon vagyok, más napon meg nem ér rá a tanár. Semmi sem hat szüleimre, ha nem megyek, megbüntetnek keményen és erőszakkal is elrángatnak. Messze is van és már elegem van az egészből.

2017. okt. 20. 12:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
45%

"Te is mondd meg, hogy szerinted nem kell nyelvvizsga, mert amúgy ez igaz, elég, ha beszéled a nyelvet, sosem kérdezték meg állásinterjúkon, hogy van-e nyelvvizsgám, ha kellett az angol, tesztelték."

Állásinterjún igen, de az egyetemi felvételin nem fogják tesztelni, és a munkahelyi nyelvvizsgapótlék is a papír után jár.

2017. okt. 22. 08:04
 62/62 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem kb fel se vennének nyelvvizsga nélkül. Bár lehet, az csak 2019től jön. Ebben nem vagyok biztos, de abban igen, hogy még MOST meg kell csinálnod a nyelvvizsgát, mert máskor nem fogod tudni...

Amúgy pacsi, én is érettségire és nyelvvizsgára készülök együtt, csak én még tizenegyedikes vagyok, és a C1re megyek

2017. okt. 22. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!