Szüleim erőltetik a nyelvvizsgát, mit tegyek?
Édes istenem. Ennyi retit, mint amennyi itt van :DD
Na ide figyeljetek. Mérnöki szakra járok, és elmondom hogy rohadtul nem vagyok annyira leterhelve év közben, mint amennyire rosszul éreztem magam érettségi előtt utolsó évben pszichésen!
Készüljek a nyelvvizsgára, az érettségikre, évközi tananyagra, táncoljak és elő is adjak szalagtűzőn. Az egész sz***ág csak egy nagy rohanásból áll, se pihenés, se nyugalom. Csak a stressz, hogy mi lesz veled.
Ezt a szegény csajt meg pénteken este hatkor még nyúzzák hogy tanuljon nyelvvizsgára ami nehezebb mint az érettségi. Eszem megáll. Az a sok stréber zseni palánta, akik itt mind le szólták a kérdezőt elmehetnek a búsba. Mert ugye véletlenül se tudná később letenni azt a vizsgát, ugye? :O
Nagy kamu, hogy egyetemen nem lehet letenni. Felveheted tárgyként, még tanfolyamokat is indítanak. Vagy akár még nyáron, biztos akkor is indít valami nyelviskola vizsgát.
És nem, nem egy sehonnai egyetem sehonnai mérnök szakára járok, mert itt aztán mindent kell tanulni ami csak létezik. :D
Kedves ápolónéni, vagy mi a szösz (korábbi válaszoló). Nem tudom hova jársz hogy 23 vizsgád van, de ne rémisztgesd ezzel szegény csajt, mert ilyenről még a büdös életben nem hallottam. Ami nem azt jelenti hogy hazudsz, de kevés az esélye hogy a diákok mindössze töredékének ilyenben legyen része. Az átlag 10, de ahogy telnek az évek egyre kevesebb, lesz mikor már csak hat. ;)
"Nem jó ilyen szinten leterhelni egy gyereket,"
Egyetemen mégjobban le lesz.
Sose értettem, hogy létezhet az, hogy az egyetemeken szó szerint halmokban állnak a kiadhatatlan diplomák. Hogy az istenben nem sikerül ennyi embernek megcsinálni egy nevetségesen egyszerű középfokú angol nyelvvizsgát. Na most megkaptam a választ... Ezért tart itt ez az ország. Lenézik aki tanul és az a király aki s_egg hülye és még büszke is rá. Nincs több kérdésem...
Hajrá ti tanulatlan bunkók, majd holnap elmesélitek a gyárban milyen királyul lepontoztatok.
Szia.
Ha tényleg megakarod csinálni, csak nem most mert nem megfelelő a tanulási időpont, akkor tényleg nem értek azokat a szülőket akik csak erőltetik a tanulást. Ezzel nem lesz jobb.
Nekem anyukámék nem erőltették a nyelvvizsgát, hamarabb megcsináltam a jogsit is, a félre tett pénzből xboxot vettem stb
De mikor fősulis voltam, magamat vettem rá, és megcsináltam a nyelvvizsgát :)
Szóval ha TE magad akarod a nyelvvizsgát, majd akkor csináld meg....:)
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!