Miért erőltetik ennyire?
Figyelt kérdés
Én már tényleg nem tudom mit csináljak. Versenyszerűen sportolok bár az utóbbi években semmi említésre méltó eredményem nem volt. (Kb már 4 éve) Így már nincs sok kedvem csinálni, de szüleim erőltetik nagyon. Előszokott fordulni, hogy a heti 7 edzésból ellógok havonta 1-2-őt és azt mondom szuleimnek, hogy voltam edzésen. De ma reggel nem mentem le a reggel 6-os úszásra és szüleim az edzőtől tudták még ezt. Mikor reggel kimentem a szobából Anya ezt mondja: "Jó úton haladsz afelé, hogy olyan ember legyél mint Sanyi" ( Anya tesója, bűnöző)2016. nov. 9. 08:17
1/14 A kérdező kommentje:
Másik kérdés, hogy Anya miért mond ilyen, hogy jó úton haladok ahhoz, hogy olyan legyek mint....
2016. nov. 9. 08:20
2/14 A kérdező kommentje:
Na fasz*m most még hazaért apa és azt mondta h mostantól minden szabadidőmet a fa elhordasara fogom fordítani...
2016. nov. 9. 08:24
3/14 A kérdező kommentje:
Értitek? Egy edzés kihagyása miatt ezt kapom
2016. nov. 9. 08:25
4/14 anonim válasza:
Miért mindig Sanyi? ;( Ne az eredményekért csináld, hanem magadért.
5/14 anonim válasza:
Bocs, de nyomorékok a szüleid :D, mi köze a sportnak és a bűnözésnek egymáshoz? A bűnözők is szoktak sportolni.
6/14 anonim válasza:
Miért nem tudsz velük leülni, és elmondani lógás meg sumákolás helyett? Szerintem sokkal egyszerűbb lenne az életed - plusz, akár az edződet is bevonhatod, ha szeretnéd.
7/14 anonim válasza:
Gondolom eleve a szülei miatt csinálta, örült az örömüknek. De már akkor sem élvezetből csinálta.
Nem mindenki szeret sportolni, pl én sem és mások sem.
Van akinek ez csak nyűg.
8/14 anonim válasza:
Mondd meg nekik, h nem akarsz sportolni, vagy legalábbis nem ennyit és egyébként sem vagy jó benne.
9/14 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy én sem sportoltam és mégsem lettem bűnöző. :-) Helyette olyan mihaszna dolgok érdekeltek mindig mint a festészet és a zene.
Ne haragudj, de nem lehetnek túl okosak a szüleid, ha a lógásból egyenesen arra következtetnek, hogy elkallódsz, bűnöző leszel. Viszont sok sérült ember előéletéhez hozzá tartozik, hogy a szülők olyan dolgot kényszerítettek rá, amit nem akart. Ezeket nyugodtan mondd el nekik.
10/14 anonim válasza:
Megmondod a szuleidnek hogy abba akarod hagyni, es kesz. Ennyi. Majd megbekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!