Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőltetik ennyire?

Miért erőltetik ennyire?

Figyelt kérdés
Én már tényleg nem tudom mit csináljak. Versenyszerűen sportolok bár az utóbbi években semmi említésre méltó eredményem nem volt. (Kb már 4 éve) Így már nincs sok kedvem csinálni, de szüleim erőltetik nagyon. Előszokott fordulni, hogy a heti 7 edzésból ellógok havonta 1-2-őt és azt mondom szuleimnek, hogy voltam edzésen. De ma reggel nem mentem le a reggel 6-os úszásra és szüleim az edzőtől tudták még ezt. Mikor reggel kimentem a szobából Anya ezt mondja: "Jó úton haladsz afelé, hogy olyan ember legyél mint Sanyi" ( Anya tesója, bűnöző)

2016. nov. 9. 08:17
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Másik kérdés, hogy Anya miért mond ilyen, hogy jó úton haladok ahhoz, hogy olyan legyek mint....
2016. nov. 9. 08:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Na fasz*m most még hazaért apa és azt mondta h mostantól minden szabadidőmet a fa elhordasara fogom fordítani...
2016. nov. 9. 08:24
 3/14 A kérdező kommentje:
Értitek? Egy edzés kihagyása miatt ezt kapom
2016. nov. 9. 08:25
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Miért mindig Sanyi? ;( Ne az eredményekért csináld, hanem magadért.
2016. nov. 9. 08:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nyomorékok a szüleid :D, mi köze a sportnak és a bűnözésnek egymáshoz? A bűnözők is szoktak sportolni.
2016. nov. 9. 08:30
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem tudsz velük leülni, és elmondani lógás meg sumákolás helyett? Szerintem sokkal egyszerűbb lenne az életed - plusz, akár az edződet is bevonhatod, ha szeretnéd.
2016. nov. 9. 08:33
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom eleve a szülei miatt csinálta, örült az örömüknek. De már akkor sem élvezetből csinálta.

Nem mindenki szeret sportolni, pl én sem és mások sem.

Van akinek ez csak nyűg.

2016. nov. 9. 08:33
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Mondd meg nekik, h nem akarsz sportolni, vagy legalábbis nem ennyit és egyébként sem vagy jó benne.
2016. nov. 9. 08:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg nekik, hogy én sem sportoltam és mégsem lettem bűnöző. :-) Helyette olyan mihaszna dolgok érdekeltek mindig mint a festészet és a zene.

Ne haragudj, de nem lehetnek túl okosak a szüleid, ha a lógásból egyenesen arra következtetnek, hogy elkallódsz, bűnöző leszel. Viszont sok sérült ember előéletéhez hozzá tartozik, hogy a szülők olyan dolgot kényszerítettek rá, amit nem akart. Ezeket nyugodtan mondd el nekik.

2016. nov. 9. 08:58
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Megmondod a szuleidnek hogy abba akarod hagyni, es kesz. Ennyi. Majd megbekelnek.
2016. nov. 9. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!