Mit csináljak, ha a férjem mostanában 'nyírja' a lányomat (aki nem az övé)?
5 éves kora óta neveli, nem volt eddig ilyen probléma. De mostanában bármit tesz/mond a lányom, abba azonnal beleköt. És ha a lányom próbálja megvédeni magát, visszaszól, akkor a férjem azonnal a plafonon van, ordít. És szinte semmi dolgok miatt.
Pl. az apja kifizetett neki egy pár napos wellnesst novemberben, a férjem meg elkezdte mondani, hogy pihenés, meg masszíroztatás helyett inkább valamit sportolnia kéne, és kondibérletet kellett volna kapnia (nem kövér amúgy, 57 kg). Igaz, tényleg nem sportol a lányom. De sosem volt oda a sportért, 14 éves koráig járt úszni, utána nagyon nem akart, én meg nem erőltettem.
Vagy múlt hétvégén az volt a probléma, hogy a lányom elment délután a nagyszüleihez, de 5-kor már indult vissza Pestre. Ezért én összepakoltam neki a bőröndjét, hogy azzal már ne kelljen vesződnie, ne haggya itthon a fele cuccát a kapkodásban. A férjem elkezdett ordítani a lányommal, ahogy hazaért, hogy miért szolgáltatja így ki magát, nem az én feladatom pakolni neki... Szegény meg azt sem tudta, miről van szó.
2-3 hetente jön haza pár napra, akkor szeretek azt főzni neki, amit szeret, a kedvében járni. Ennek sem örül a férjem, miért kényeztetem el. De könyörgöm, alig látom, egész héten tanul, dolgozik. És mondta, hogy így semmi kedve hazajönni, hogy már azért rászól a férjem, ha hangosabban vesz levegőt.
Próbáltam már beszélni erről a férjemmel, de csak röhög és annyit mond, hogy viccel. De ez már tényleg sok, hogy a lányom még le sem vette a cipőt, de már van valami, amivel piszkálja...
Nem értelek, miért nem állsz ki a lányod mellett? Hagyod üvöltözni azt a vadbarmot?? Állíts le!
És hiába ellenkezel, teljesen elképzelhető, belezúgott a lányodba, és dühében bánik így vele. A helyedben igencsak résen lennék. Nem is értelek, miért elképzelhetetlen ez neked. Volt már ilyen a történelem során, nem egyedi eset lenne! Hiába dugod homokba a fejed!
Lehet, hogy ez neked nem tűnik valósnak kérdező, de teljesen elképzelhető, hogy belezúgott a lányodba.
Az ilyet nem férfinek hívják, hanem idióta ösztönlénynek, akinek a farka még az általa nevelt gyerekre is feláll. Iszonyat undorító. Mivel gondolom ő is tudja, hogy ezt azért nem kéne, ezért bánik úgy a lányoddal, mint valami ronggyal, mert azt akarja elérni, hogy ne lássa. A vágyait agresszióval nyomja el.
MOST lépj még közbe!
Ha nem cselekedsz, akkor vagy elveszíted a lányodat (mert téged is megutál amiatt, hogy sosem állsz ki mellette), vagy ha ketten maradnak a mostohaapjával, akkor megerőszakolja. És ez nem vicc, nem filmbe illő jelenet!
Ha ez megtörténik, azért te is kőkeményen felelős leszel, szó szerint bűntárs, mert asszisztáltál ehhez a passzív viselkedéseddel. Ne várd meg, hogy úgymond tragédia legyen a vége.
Döntsd el, hogy ki a fontosabb: a bolond férjed, vagy a lányod, aki semmiről sem tehet.
Csak ne halogasd, mert tudod az évek gyorsan elszállnak, és egy szép napon arra ébredsz, hogy távcsővel kell lesned az unokáidat, mert a lányod többé nem nyitja rád az ajtót a beteg párod miatt.
Ne haragudj, nem olvastam végig a kommenteket, de kérlek, állj ki a lányod mellett!
Nem tudom leírni azt az érzést, ami abból fakad, hogy az anyámnak fontosabb az új farok, mint én... tényleg nem találok rá szavakat... szörnyű! Kérlek, ne tedd ezt a gyerekeddel, a saját példámból kiindulva egy életre megutál majd téged... ezt akarod...?
Ostoba vagy, mert nem akarod észrevenni, hogy a férjed rágerjedt a lányodra. Folyton magát fényképezteti? :D Olvass egy kicsit a nárcizmusról.
Gondolom ő hordja otthon a nadrágot, neked meg kuss van.
Ha hiszed, ha nem, ez csak rosszabb lesz. Amint elmarta mellőled a lányodat, elkezd majd bántalmazni is. A nárciknál a forgatókönyv majdnem mindig ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!