Szüleim azt akarják, hogy fiúsan rövidre vágassam a hajamat, mivel úszok és mostanában hullik is. Azt mondják így praktikus és nincs vita. Más is járt már hasonló cipőben? Milyen volt utána?
Mikor nekem elkezdett hullani, magamtól akartam rövidet, mert tök béna a 3 szál hosszú haj.
De ha nem akarod, mondd meg nekik.
Bátorításként: mondd meg nekik, hogy nem szeretnél fiús hajat, mert nem tudod magad elképzelni vele, nem tetszik, nem akarod.
Egyszer engedtem rövidre vágatni a hajam, nagyon utáltam, alig vártam, hogy megnőjön.
Vágasd rövidebbre, de ne fiúsra, felnyírtra. Nagyon sok jó frizura van, a fodrász is megtudja mondani, mi áll neked jól, ami az úszás mellett kényelmes is és könnyen kezelhető.
Én 15 évesen vágattam le a hajam. Azóta is rövid (csak mindig más), nem tudom magam hosszú hajjal elképzelni.
Esetleg nézegess képeket a neten, hátha találsz olyat, ami neked is tetszik.
Elsőre a fiúsan rövid nem biztos, hogy neked tetszeni fog. Egy csinos, könnyen kezelhető bubi viszont nagyon nőies tud lenni, és most nagyon divatos is. Ráadásul ha nem tetszik, gyorsan le lehet növeszteni.
Ez a verzió lehet, hogy a szüleidnek is megfelel. Hátul fel lehet nyírni, gyorsan megszárad, lehet hogy neked is bejön. :)
Ebből még mindig lehet vágatni. De hozzátoldani nem (illetve de, csak rohadt drága).
7. Vagyok.
Amikor meg akarod győzni a szüleid, hogy csak fokozatosan vágassatok a hajadból, nyugodtan érvelj azzal, hogy a rövid hajat is 6-8 hetente kell vágatni, nem kerül több pénzbe. Viszont ha rövid hajad lesz, azzal tényleg havonta menni kell fodrászhoz, mert ápolatlannak néz ki különben. Egy bubi simán kibír 2-3 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!