Szüleim azt akarják, hogy fiúsan rövidre vágassam a hajamat, mivel úszok és mostanában hullik is. Azt mondják így praktikus és nincs vita. Más is járt már hasonló cipőben? Milyen volt utána?
#24, akkor szerinted mi a megoldás a Kérdező problémájára?
(egyébként a gyereken múlik, ha felvállalja a konfliktust, neki is vannak szép kis eszközei - felteszem ismeri a szülei gyenge pontjait)
Igazuk vn, mert praktikusabb, de a te hajad.
Én magamtól vágattam le hasonló helyzetben, mert nem volt kedvem órákig szárítani télen :), viszont ha te nem akarod, akkor nem lesz rövid. Pont.
27-es, ha kiáll a saját akarata mellett, akkor olyan szép lelki terrort fog kapni, hogy sírva megy majd hajat vágatni.
Egyes emberek gyönyörűen tudják ezt alkalmazni, míg az "áldozatuk" akár tönkre nem megy miatta.
Mit van órákig szárítani valaki haján? :D
Nekem majdnem csípőig érő, göndör, dús hajam van, ráadásul rengeteg (kb. 4x annyi, mint egy normális embernek, és nem túlzok egyáltalán), de 10-15 perc alatt simán megszárítom annyira, hogy ellegyek vele, 20 perc alatt meg már csontszáraz.
Persze ehhez kell egy normális hajszárító is, de az legyen a legkisebb gond...
Hülyeség csak emiatt levágatni valakinek a haját, ha amúgy hosszan szereti. Egyébként kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy kamu a kérdés, és a kérdező csak provokál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!