Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SoS! Mit tegyek? Tobbi lent!

SoS! Mit tegyek? Tobbi lent!

Figyelt kérdés

a doki kiirt tegnapra meg mara. Anya azt mondta h ma menjek. En meg nem vagyok jol, de azt mondta h ha ma nem megyek akkor hazakuld apamhoz mert sokat hianyzok(lelki problemak miatt vagyok beteg). Uj suliban vagyok, nincs masik ebben a varosban. Nincs LELKILEG annyi erom h el tudjak menni.. Szoval:

Anyam megert engem, de megsem annyira. En nem szeretnek apahoz hazamenni, de valoszinuleg az lesz..mit tegyek? Tudom ez a kerdes igy nagyon zavaros de valaki segitsen...

13/L

2017. okt. 10. 07:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%

"Tudom le leszek pontozva"

Na ez az a mondatrész, amikor nálam rögtön megy a piros!!! Nem érdekel mit írsz le utána!

Kérdező, te menj már iskolába, nem hiszem el, hogy ilyen gyenge vagy, én iskolát váltottam 12 évesen, új osztályba mindenki cseszegetett, aztán összeszedtem magamat, basszus az ilyen gyengéket összeroppantják huszonéves koruk előtt, mehetsz is pszichiátriára!

Engem mindenki utált, MINDENKI, nem voltak barátaim, az első szembejövő is képes volt belém kötni az osztályban, aztán amikor lettem 13-14 évesen jól megkapták azért! De így nem lehet élni ilyen mentalitással amit te mutatsz ki magadból, ez a "bocs hogy élek"!

2017. okt. 10. 08:15
 12/18 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek!

Anyukam tudja persze, be fog menni az ofohoz fogadoorara

Nem vagyok lemaradva a tananyaggal, minden meg van tanulva.

2017. okt. 10. 08:34
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Na hol is kezdjem. 5-dikben maradt az 1-4osztalyos felallas par uj emberrel. Ott kezdodott az elet. Sirvamentem es sirva jottem el onnan. Hajba rago, hasznalt betet a cipombe. Kepes voltam epp atmenot bevallalni tesibol mert utaltam egyutt tornaszni az osztallyal. Mindig utoljara valasztottak ki es mindig valami mocskossagot kaptam toluk. Sokszor anyukam mar az igazgatoig akart elmenni mert az ofot penzelte az a lany kivel a legnagyobb konfliktusom volt. Kremet kaptam a hajamba, lett egy jobb telefonom es csufoltak mert a gazdag lanynak is olyan volt hogy utanzok. Hegyzekkel megtoltottek a taskam, pletykakat terjesztettek rolam. REMALOM volt. Egy igazi remalom. Sirva es sirva lattak csak otthon. Mosolyogni nem. Mas osztalyba is caloszinu ugyanez lett volna igy maradtam. Aztan bejutottam eppen hogy a varos legjobb sulijaba 9-ben. Ott uj emberek. Azt hittem ha megjatszom magam, elorebb kerulok. De ez csak addig tartott mig le nem hullt az alca es nem jottek ra, hogy mi van. Ugyhogy ott is elkezdodott a cikizes, igaz ott tobbnyire mar csak verbalisan. Aztan 10-ben lett egy baratom. Teljesen belevitt a rosszba hiszen "szeretett" logtam, rosszultanultam, hazudtam otthon. Kozben fuvel faval megcsalt. O 5evvel nagyobb volt mint en. Menonek ereztem magam. De a sok logassal megtobb cikizest es lenezest kaptam. Aztan Isten se tudja vegre hogy, megszabadultam ettol a kapcsolattol. Leerettsegiztem. Pokol volt a suli. Egyetemen mar mindenki mashogy viszonyult. Eselyt adtunk egymasnak. A 0-rol indulva. Igaz vegul nem vegeztem el de 12-ben mar leszartam az osztalyt. Megismerkedtem a kovetkezo baratommal, aki azota a ferjem. Helyreszedett.

Ugyhogy ki kell birnod. Hidd el, tarts ki. Nem vigasztal de mi, mara nem lelkibeteg emberek is ateltuk.

2017. okt. 10. 08:43
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Én is átéltam,amit te.Mindig is zárkózott voltam,ez miatt lettem mindig én az osztály célpontja.Általánosban egy barátom nem volt,piszkáltak,rossindulatú megjegyzéseket kaptam minden áldott nap.Nem tudtam hogyan tovább,szorongtam minden percben,az oszifő is totál les*arta a dolgokat.Erről szólt kb 8 évem.Aztán jött a középsuli.Sikerült pár ismerőst összeszednem,egy barátot is,akivel szerencsére jól alakult a viszonyom.Aztán jött az újabb hullámvasút.Beleszerettem egy srácba,akibe nem kellett volna.Újra a régi állapotba kerültem,nem tudtam hogyan másszak ki belőle.Azóta már szerencsére rendeződtek a problémák.Egyetemre megyek,bármilyen kemény is,túl kellett lépnem rajta.Barátaim azóta sincsenek nagyon,de sokkal erősebb vagyok,mint évekkel ezelőtt.Az idő néha magától megoldja a dolgokat.Hinned kell benne,hogy neked is jobb lesz egyszer!:)
2017. okt. 10. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

Hagyjuk már, nem kell rinyálni.

Velem is hasonlokat csináltak, mégsem lógtam.

Anya halálát kinevették, gúnyolódtak vele, stb, aztán mégis kibirtam.

Kb egy év és elmész másik suliba.

Ha mindenki otthon maradna, csakmert piszkálják, nem lenne kit tanítani.

2017. okt. 10. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, ilyen velem is volt szintén 13 évesen. Nos én elvertem a legnagyobb pofájú csajt, és onnantól békénhagytak. Csúnya dolog verekedni, de ha azt látják hogy neked fáj ha bántanak, meg nem tudod magad megvédeni, egyre jobban el fog durvulni a helyzet, és teljesen tönkreteszed magad. Menj át akkor másik városba, másik iskolába. Én inkább buszoznék napi egy-két órát, de legye nyugtom. Mert még van két éved, és ha nem jársz be, el fogod rontani az életed, nem kerülsz be normális gimibe.
2017. okt. 10. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz mit tenni. Engem is piszkálnak folyamatosan, kiröhögnek, kibeszélnek azért mert más vagyok stb. De túlélem, az tartja bennem a lelket hogy jövőre itthagyom ezt az iskolát + hála az égnek van 2 barátom akik mindig mellém állnak.
2017. okt. 10. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
annak idején hasonlom volt mint neked. De erőt vettem magamon,és kiálltam magamért ,beszóltak ,próbálkoztak valamivel nem hagytam visszakapták. Ennek h nem mész suliba semmi értelme,elérték amit akartak h csicska vagy és beszari
2017. okt. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!