Mit tegyek? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Már nagyon elegem van. Tesóm egy trehány lusta akinek kivan nyalva a segge hazudgál anyának kapja a pénzt idegesiti is. Mimdegy ennyi eleg mert nagyon de nagyon hosszu lenne. Na szval anyukamnak mar nagyon sokszor szoltam h szoljon a tesomra mert nempakol el maga után tiszta disznool van miatta a legyet is beengedi nem pakol el maga után beviszi a tanyerokat a palackokat es ott hagyja. És ennek ellenere az a valasza mimndig h o szol (ami igaz) de o nemtud mit tenni latom h leszarja es meg en vagyok a hibás h mondani merem h tudna mit szolni. Meg a tesom ugy beszel velem mimt egy utolso k. val sot rosszabbul beszel velem. Meg ha en visszaszolok megut ramdob valamit meg h ne szoljak vissza mert o a nagyobb. Jo nem ezt szokta mondani hanem vmi ilyesmit. És már tonkretette anyamat is az ideggel engem is és hát még nemis koltozhetek el csak 1ev mulva. Dehát a tesom miatt hagyjam ott anyukámat? . Utalom már. Már igy is sokat irtam irhatnék még de ennyj most eleg. Mit tehetnék? És tudna mit tenni megmondja neki h pakoljon ossze ne hazudgaljln mert akkor nemistudom buntetest kap vagy vmihasonlo de o nemtud mit tenni. De tud csak nem akar. Es meg en vagyok a hibas. Na mindegy. Kerlek segitsetek mert már eleg sokszor kerult mar a fejembe az ongyilkossag amit megis tudnék tenni de anyukámat sajnalom es nem.
2017. szept. 11. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha anyukád nem nyalná a seggét?
2017. szept. 11. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Öngyilkosság, mert a tesód egy trehány, hazudós ember? Normális vagy te?

Ha felnőtt vagy, költözz el inkább, és kész.

Amíg nem tudsz elköltözni, addig meg ne foglalkozz vele. A saját dolgaidat tartsd rendben. Anyukád meg a tesód meg oldják meg a köztük lévő problémákat nélküled.

2017. szept. 11. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze nagyon megoldjak annyira h kikeszul az anyukam es nemtesz semmit erte..Azt kerdeztem hogy ezugyben mit tudnek tenni h valtozzon meg edesanyam gondolokodasa
2017. szept. 11. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni, hiszen anyukadnak nem parancsolhatsz, illetve a testverednek sem. Arra figyelj, hogy te milyen vagy. Arra, hogy te pakolj ossze, arra hogy te hogyan bansz anyuddal. Ne a tesoddal legyel elfoglalva. Ismered a lo es a diszno tortenetet?
2017. szept. 12. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:
2017. szept. 12. 01:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulnod együtt élni evvel.

Egy időre biztosan. Nehéz lesz, de sikerülni fog, ha igyekszel.

Tojd le a tesódat, ne is halld meg, ne is vedd észre. Először nehéz lesz, de egyre jobban fog menni.

2017. szept. 12. 05:35
 7/8 szántóvető ***** válasza:
pedig ez idővel egyre rosszabb lesz.majd ha nem kap pénzt erővel elveszi,megveri a családot stb.gondolom még nincs 18.
2017. szept. 12. 13:24
 8/8 A kérdező kommentje:
De
2017. szept. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!