Mit akarnak ezzel elérni a szüleim? Mert ez csak megjobban éket ver közénk. (tobbi lent)
Kb. ugyanazt, amit ő:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
ne menj menzára. ha nem mész,akkor eléred a hamraabbi buszt gondolom.
le kell mondani,akkor nem megy kárba a pénz.a hónapot még járd végig ha ki van fizetve,utána mondjátok le.
nyilván jó a főtt kaja, de gondolom otthon is van nálatok kaja,vagy lehet ebédet rendelni a városotokban is. egyszerűbb lenne házhoz kérni,mint suli után még kóvályogni vele.
annyit nem ér a kaja,hogy utána másfél óráig ne jöjjön buszod.mert biztos lesz,hogy nem éred el, a buszok sem óramű pontossággal mennek,szeretnek hamarabb elmenni.
kolisnak lenni szerintem felesleges, egy óra utazás nem annyira sok,sokan városon belül utaznak ennyit a suliikig. de ezt te tudod
Vagy viszel magaddal kajásdobozt, és elvitelre kéred az ebédet, otthon csak meg kell melegíteni.
A másik megoldás, hogy a későbbi busszal mész, ebéd után beülsz a sulikönyvtárba, vagy a termetekbe, és megírod a házit, megtanulod a feladottakból azt, ami belefér az idődbe. Akkor nem kell az összes könyvedet se cipelned, amivel végeztél, azt otthagyhatod, pláne, ha van az osztályban zárható szekrényetek (az én gyerekemnél van a gimiben.) Hazafelé a buszon megtanulod a maradékot, és otthon már csak a pár másnapi cuccot kell bepakolnod, amit nnem hagytál a suliban.
Nekem is voltak bejáró osztálytársaim, ők is megoldották, van közöttük akadémikus is.
Ennyi a megoldás, kérd elvitelre az ebédet.
Kedves mosollyal átadod a konyhásnéninek az ételhordót, neki teljesen mindegy, mibe pakolja bele a kaját.
Ha nem akaródzik neki, akkor megkérheted az osztályfőnököt is, ennyit biztosan elintéz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!