Nők! Hogyan szoktátok elérni azt hogy a párotok mégjobban belétek habarodjon? Hogyan éritek el, hogy az újjatok köré csavarjátok, és hogy lesse minden szavatokat?
Szerintem erre nincs recept. Minden pasi másra vágyik. Az ilyen elcsépelt dolgok, hogy új ruha, meg fehérnemű, meg frirzura és egyebek, szerintem nem húzhatók rá minden kapcsolatra.
De azt vettem észre, hogy ha nem adsz túl sokat magadból, ha van saját érdeklődési köröd, hobbyd, ha nem lógsz a nyakán, akkor ő közeledik.
De hogy lesse minden szavamat? Hát... :D
Bár ismerek egy csaj, akit egy lusta, gerinctelen, sunyi kígyó, aztán a pasija lesi minden kívánságát. Lehet, hogy ez a megoldás.
"Bár ismerek egy csaj, akit egy lusta, gerinctelen, sunyi kígyó, aztán a pasija lesi minden kívánságát. Lehet, hogy ez a megoldás."
ilyet én is ismerek... :S mondjuk a pasija meg papucs, kéne a francnak, hát férfi az ilyen???
Én meg olyan csajt ismerek,aki még megfogni sem tud egy pasit sem.Ahhoz is kell egy bizonyos fokú bénaság.Jah,és ő is sunyi,gerinctelen kígyó.Talán ezért nincs senkije.
A kérdésre pedig: szerintem nem kell itt trükközni,meg szolgát csinálni a párunkból.Egyszerűen csak tisztelni kell,és szeretni,és ugyanúgy lesni minden szavát,mint ahogy ő a mienket.Vagy legalábbis ugyanannyit beleadni a kapcsolatba,mint ő.Természetesen a túlzott ragaszkodás nem egészséges,én sem szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!