Mit akarnak ezzel elérni a szüleim? Mert ez csak megjobban éket ver közénk. (tobbi lent)
Ne magadból indulj ki.
Négy középiskolába jártam - kettő "normális" költözés miatt, és két OKJ képzés -, ebből egyik sem nyitotta ki az étkezőt az átlag utolsó órák előtt.
Az egyetlen nagyszünetek 15 percesek voltak. Megnézem, úgy hogy menedzseled le, hogy a gyerekek kiérjenek az étkezőbe, mind megkapják az ebédet, megegyék, és visszaérjenek a tantermekhez?!
Jó, hogy te jó szülő vagy, de nem mindenki az. Az én anyámat sem érdekelte, hogy oldom meg, hogy hazakerüljek, csak meg volt szabva a határidő, hogy mikorra legyek az ajtóban. Mert a szülők egyébként is pontosan tudják, mennyi ideig áll sorban a csemete, és mennyi idő alatt eszi meg az ebédet, mert ugye meg is kell enni?
A 3 órás végzés nekem teljesen korrektnek tűnik. Itt a szülők a hülyék.
Mondjuk én eleve nem költözöm olyan helyre, ahonnan aztán a gyerekeknek szívás iskolába járniuk, ha nem kocsival akarom hurcolni őket.
A kérdező problémája megoldható, ha 7 órája van, akkor is végez fél 3-kor, elviszi a kaját vagy lemondják a menzát, és otthon eszik. Fölösleges ehhez a koli.
"Mondjuk én eleve nem költözöm olyan helyre, ahonnan aztán a gyerekeknek szívás iskolába járniuk, ha nem kocsival akarom hurcolni őket."
Én meg nem kötném a 40-50 évre szóló házvásárlásomat ahhoz, hogy majd a gyereknek (mindössze) 4 évig esetleg 10-15 percnél többet kell utazni az iskolába.
Igen, a gyerektéma az érem egyik oldala.
A másik, hogy 40-50 év alatt magamat sem akarom szivatni, ha nem megy a kocsi, vagy ha beteg vagyok, és másfél órára van a legközelebbi kórház :)
De persze kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!